3.2.2018

Elämän kehityskulku Maa planeetalla

1.
Elämän kulku Maa planeetalla oli hyvin vääryydellistä toimintaa sisältävää. Elämän kulussamme kaikkialla tehtiin hyvin paljon vääryyttä, jotta kaikki ihmisemme eivät olisi liian köyhiä henkisesti. Olemme hyvin kauaskantoisesti mukana henkimaailman toiminnassa Maa planeetallanne, jolloin teemme hyvin suuria mullistuksia aina toisinaan, koska enemmä kuin kerjäläisyyttä me arvostamme osaavia ihmisiä, joilla on taitoa tehdä asioita perinpohjaisesti ilman itseään henkimaailmaa viisaampana pitämistä.

Kaikki Maa planeetan asukkaat toimivat hyvin vääryydellisesti aiempina aikoina. Emme voi olla teille tämän parempia tästä johtuen. Jokaiselle tulee hyvin paljon rangaistuksia aiemmista ajoista johtuen. Pyrimme tekemään teille hyödyllisiä asioita. Toisinaan tämä onnistuukin. Emme kuitenkaan kykenisi tähän, ilman Luojan tukea, sillä hän on kaikkein suurin henkiolento, joka lopulta päättää rangaistuksistakin.

2.
Kaikkialle on tullut nykyaikana helpompaa elämää kuin oli aiempina aikoina. Kaikkien ihmisten todellinen tutkimuspyyntö oli nykyaikana Luojansa tunteminen, koska nykyaikana Luojan tunteminen on hyvin vaikeata, kaikkien ollessa niin sivupersonoituja, ettei henkimaailman yhteys toimi. Ihmisillämme tehtiin paljon vääryyttä henkisesti ja fyysisesti nykyaikana, jolloin Luojan tunteminen on hyvin hankalaa toimintaa. Luojan tunteminen on nykyaikana hankalampaa kuin koskaan suurin piirtein, tämä johtuu siitä että kaikkialla oli niin paljon asioita, muttei uskonnon selittämänä, mikä tuo hyvin kapean ajattelun.

Elämän kehityskulku Maa planeetalla II

1.
Olemme täällä henkimaailmassa kovin hyviä, jolloin meillä on paremmat toiminnot kuin teillä siellä maailmassamme. Olette hyvin vääryydellisiä puutteistanne johtuen, jolloin se mitä te teette on hyvin rikastavaa teille itsellenne, mutta muille asioille haitallista. Olette hyviä ihmisillemme melkein aina, mutta kuitenkin olette hyvin historiallisesti vähemmän vääryyttä tekeviä kuin muilla planeetoilla tätä toimintaa on. Olette hyvin hyviä kaikkialla universumissanne, mutta toisaalta ette osaa tehdä asioitanne kovin vähillä vääryydenteoilla.

Elämä on kehittynyt Maa planeetalla kovin paljon teidän ansiostanne, jolloin olette olleet hyvin korkeatasoisesti Maa planeetan historiassa mukana ihmisinä sekä eläiminä. Tällainen toiminta on hyvin merkityksellistä toimintaa.

2.
Elämässämme Maa planeetalla on ollut monia aikakausia, joissa olemme eläneet metsäläisinä, mutta tällainenkin elämä on hyvin kauaskantoisesti merkityksellistä kaikille olennoillemmekin. Olemme kauaskantoisesti mukana hyvien ihmisten elämässä, joten olette hyvin vääryydellisiä meidän ansiostamme silloin kun lakia ja järjestystä ei ollut.

Olette hyvin sekavia historian tietoinenne, koska ette tee mitään historiaan liittyvää hyvin korkeatasoista henkimaailman ohjaamaa toimintaa, jolloin historiastamme saadaan hyvin merkityksellisiä tietoja henkimaailmaa apuna käyttäen. Teette ainoastaan taidetta muinaisista ajoistanne siellä eläessänne tänä päivänä.

Elämä kehityskulku Maa planeetalla III

1.
Koska olette niin vääryydellisesti mukana koko ajan tehdyissä vääryyksissänne, ette ole kovinkaan merkityksellisiä henkimaailmalle, jolloin henkimaailma saattaa kokea teidät haitallisempina kuin hyödyllisiä olentoina siellä maailmassamme, jolloin henkimaailman suunitelmiin kuuluu toteuttaa rankaisuja ja muutoksia, jos tällainen haitallisempi toiminta ei lopu ihmisten omasta halusta aiheutuen.

Kaikkialla oli hyvin merkityksellistä toimintaa, joten kukaan ei saanut aikaiseksi mitään omaa toisin kuin ajatellaan. Kaikkialla oli hyvin kauaskantoista noituutta, jolla pyrittiin tekemään elämistä merkityksellisempiää kuin kuvitella saattaa. Olemme hyvin merkityksellisiä maailman olentoina Maa planeetalla eläessämme, mutta kuitenkin olemme Luojan järjestelmissämme hyvin samankaltaisessa asemassa muitten universumin olentojen kesken. Kaikki ovat samanarvoisia lopulta universumissamme henkimaailman näkökulmasta.

2.
Olemme erittäin vääryydellisiä totuuden torvia maailman ihmisillemme. Siellä eläessänne olette hyvin paljon meidän henkimaailmassa elävien ihmisten vaikutuksen alaisina. Henkimaailmassa on kaikki hyvin niin paljon kuin mahdollista on toteuttaa, mutta siellä maailmassa on hyvin kaikki asiat harva se päivä, mutta kuitenkin ongelmiakin löytyy.

Share

By admin