Julkaistu 9.3.2016

1.
Melkorinilla oli Saunron mukana toiminnassaan. Kaikki olivat tekemisissä Saunronin kanssa enemmän kuin Melkorinin.Melkorin oli hieman typerämpi kuin Saunron oli johtuen Saunronin älykkyydestä joka oli korkeampi. Kaikkien Saunronin olentojen okkulttiset toiminnot olivat edistyksellisempiä kuin Melkorinin vastaavat toiminnot.

Melkorinin kaikki aavistukset olivat hyvin suuria mittasuhteiltaan. Kaikki Melkorinin okkulttiset toiminnot tekivät pahaa työtään ensimmäisen ajan aikana. Okkulttiset toiminnot olivat niin pirstaloituneita, että kukaan ei voinut tehdä pahaa työtään helpotetusti, vaan siihen täytyi käyttää aikaa ja vaivannäköä, johoon Melkorin oli tottunut.

Melkorinilla oli okkultismi merkityksellisesti paljon toimintaa Luojankin avulla. Melkorin oli hyvin vääryydellinen olento, jolla meni kaikki hyvin hyvin. Melkorinin kaikenkattava toiminta teki vaikutuksen Luojaankin. Kaikkialla oli vääryydellistä toimintaa, jota Melkorin teki hyvin paljon. Melkorinin toiminta oli kaikille sekä okkulttisesti merkityksellisille että tavallisille ihmisille hyvin suurimittaista. Toiminta oli vääryydellistä, koska kaikkialla oli hyvin kiusallista toimintaa hulluuksien takia, joita haltiat ja ihmiset tekivät eläessään siinä maailman järjestyksessä 30 000 vuotta sitten.

2.
Kaikilla oli Melkorinin tavoin kaiken kattavaa toimintaa, jossa kukaan ei voinut toimia yksin juuri mitenkään, vaan kaikkeen tarvittiin paljon apuja, sillä yhden vaikutus tuona aikana oli erittäin harvinaislaatuisesti tapahtuvaa. Kaikkialla tehtiin siis apureitten toimesta paljon vääryyttä. Kukaan ei osannut kirjoitella kirjoitelmia kuten kuviteltiinkin kuin muuten vaan. Kirjoitustaito oli haltioillakin hyvin korkeatasoista, mutta tästä ei ole jäänyt kirjoitelmia, henkimaailman tuhotessa kaiken siihen viittaavankin toiminnan.

Kaikki Melkorinin toiminnot vastasivat täydellisen pahantekijän toimintoja, sillä Melkorin oli hyvin vääryydellinen henki jo alunperin. Silloin oli hyvin paljon okkultisteja, joilla oli henkimaailman tietoutta. Heillä oli suuret aivot Neanderthalin ihmisen tavoin, joilla he voivat tehdä hyvin suurta vääryyttä, ilman että henkimaailma tukahduttaisi heidän toimintojaan. Heitä kutsuttiin peikoiksi, mutta he olivat älykkäämpiä kuin ihmiset konsanaan.

Kaikki okkultistit tekivät hyvin paljon vääryyttä, jolloin kukaan ei voinut tehdä okkultistien mukaisesti asioita ilman että heillekin tulisi ongelmia henkimaailmalta. Nykyaikana voidaan tehdä okkultistien mukaisesti asioita, koska nykyaikana okkultistit eivät voi tehdä niin paljoa vääryyttä, sen ollessa rajoitettua. Okkultistien mukaisesti toimiessa kaikki vääryydet ovat henkimaailman hyväksymiä paremmin kuin sattumanvaraisesti vääryyttä tehdessä.

3.
Melkorinin ja Saunronin toiminta yhdessä oli niin kammoksuttavaa hölmöilyä, että pienempikin olisi riittänyt saamaan saman vaikutuksen aikaan, jossa kukaan ei uskaltanut vastustaa näiden kahden toimintaa, sen ollessa kauhistuttavampaa kuin kuviteltiinkaan. Kaikki olennot olivat Saunronin jälkeläisiä henkimaailmassa, sillä Saunron oli Luoja. Kaikki Luojan noituudet toimivat Saunronin toiminnassa, jolloin Saunron kykeni noitumaan asioita paljon paremmin kuin Melkorinkaan. Tällainen oli hieman okkulttista toimintaa.

Saunronin ja Melkorinin toiminnassa on hyvin paljon merkitystä, jolloin Melkorinin toiminta vastaa kaikkina aikoina maailmassa tapahtuneita asioita. Kaikki Melkorinin jutut olivat sellaisia, ettei hän saavuttanut Saunronin tasoa.

Share

By admin