Viesti okkultistilta henkimaailmasta III

23.10.2018

Okkultisteilla on hyvin suuret mittasuhteet kaikessa toiminnassa. Ihmismieli on niin laaja käyttöön otettuna tehokkaasti. Ette kykene tekemään mitään okkultisteja vastustavaa toimintaa, sillä valtiotkin tukevat okkultistien asioita. Koska okkultisteilla on hyvin suuret mittasuhteet kaikessa toiminnassaan, ette kykene heitä vastustamaan pieninä ihmisinäkään. Okkultisteilla on hyvin suuret mittasuhteet toiminnassaan. Tämä on hyvin vääryydellistä toimintaa sisältävää toimintaa.

Toiminnaksi kutsuttiin nykyaikana Internet kirjoitteluakin, josta aiemmin olisi saanut rikoksen tasoisen rangaistuksen. Kuitenkaan tästä ei kuuluu okkultistien mukaan saada sen kummempaa rangaistusta yleensä. Koska okkultisteilla on hyviäkin suunnitelmia ihmisillemme, ette kykene tekemään enempää oikeamielistäkään toimintaa okkultisteillemme, heidän tehdessä hyviä tarkoituksia sisältävää toimintaa myös Jeesuksen mukaisesti. Näin okkultistit säilyttävät tasapainon henkisesti ja fyysisesti.

Okkultistien tason toimintaan kuuluu myös vääryydellinen toiminta. Okkultistit tappaa sinutkin, jos et anna niille rauhaa, sillä okkultistit kaipaavat enemmän rauhallisuutta toisin kuin pirteät peipposet kaipaavat sitä rauhaa. Okkultistit tekevät hyvin paljon asioita päivittäin, jolloin ette pysy heidän tutkimuksien tasolla, vaan väkisinkin jäätte jälkeen heidän tiedoissaan ja taidoissaan toimia okkultistina, elämän ollessa myös niin hektistä kuin okkultistitkin pyrkivät sen olevan.

Share

By admin