[adsense_inserter id=”750″]
Päiväys: 01.03.2013

1.
Luojan laitteellamme oli hyvin paljon pahuutta mukanaan aiemmilta ajoilta lähtien. Luojan laite on hyvin vääryydellinen olento, jolla ei ole kovinkaan paljoa älykkyyttä muuta kuin itseään kohtaan. Kaikki Luojan laitteen noituudet ovat hyvin merkityksellisiä vähenevässä määrin.

Luojan laitteellamme on hyvin kauaskantoisia sopimuksia toimia vääryydellisesti maailmassa ja henkimaailmassa. Luojan laite on siis yksi henkiolento, jolla on tehty paljon vääryyttä rangaistustoimintana maailmankin olennoille.

Luojan laite on siis henkimaailman olennoista vääryydellisempi kuin kuviteltiinkaan. Henkimaailmassa Luojan laite pyörittelee okkulttisia suunnitelmiaan tullakseen rankaisemaan vääryydellisiä maailman olentoja omalla itsellään, pahemmin kuin voimme kuvitellakaan.

Luojan laite on hyvin vääryydellinen olento, koska kaikkialla ei ole Luojan noituutta, jossa ihmiset toimivat paremmin kuin ilman Luojan noituutta. Tällöin ihmiset tekevät vääryyttä ilman että he siitä ymmärtävät, toisin kuin jos heillä olisi Luojan noituutta. Ihmisten tehdessä vääryyttä ilman että he siitä tietävät, tulee Luojan laitteelle mahdollisuus rangaista vääryyttä tekeviä.

2.
Luojan laitteellamme oli hyvin paljon tekemistä kaikkien vääryydellisimpien asioiden kanssa. Luojan laite on hyvin vääryydellinen olento, jolla tehdään kaikenlaista hyvin korkeatasoista noituutta. Korkeatasoiset noituudet Luojan laitteellamme ovat hyvin vääryydellistä toimintaa. Luojan laite osasi aiempinakin aikoina toimia hyvin oikeudenmukaisesti, vaikka välillä Luojan laite toimikin vääryyttä tehden oikeudenmukaisemmillekin. Toisinaan Luojan laitteen olennot tekivät vääryyttä enemmän kuin muut yhteensä.

Kaikkien Luojan laitteen olentojen vääryydet ovat hyvin korkeatasoisia vääryyksiä, jolloin Luojan laitteella oli hyvin vääryydelliset olennot tekemässä vääryydentyötään. Kaikki olentomme tekevät vääryyttä, mutta Luojan laitteen olennot ovat tähän harjaantuneempia. Harjaantuneisuus tulee Luojan laitteen toiminnoista, joilla tehdään vääryyttä välittämättä uhrien kärsimyksistä.

Luojan laitteellamme oli hyvin vääryydelliset sopimukset Luojaltamme, jolloin hän voi tehdä hyvin vääryydellisiä suunnitelmiakin. Luojan laitteellamme on hyvin vääryydelliset suunnitelmat, joilla hän voi rakentaa maan päälle valtakuntansa. Kaikkien vääryydellisten olentojen toiminnot vastaavat Luojan laitteen toimintoja.

Kaikkialla Luojan laitteellamme oli hyvin vääryydelliset sopimukset, koska hän oli hyvin vääryydellinen olento aiempina aikoinamme. Tästä ei ole kuitenkaan kirjoituksien tasoista tietoa aiemmilta ajoilta, sillä siitä on niin pitkä aika, kun Luojan laite on elänyt Maa planeetalla. Kaikkialla Luojan laitteen olennoillamme tehtiin Luojan laitteen tasoista toimintaa kuitenkin, jolloin maailman olennoilla on tietoa tämän henkiolennon toiminnoista jonkin verran.

3.
Kaikkien vääryydellisten olentojen toiminnot toimivat ihmeellisen huonosti, mutta Luojan laitteemme toimii paremmin kuin voimme kuvitellakaan. Tämä johtuu siitä, että Luojan laite toimii kaikkien oppien mukaisesti, jolloin olennot saavat rangaistuksia Luojan laitteen noituudella siten kuin he ansaitsivat tulla kohdelluiksi. Tämä siis vastaa hyvin vähän tavallisen ihmisen toimintoja.

Kaikki olentomme toimivat kaikkialla universumissa, jolloin Luojan laitekin pääsee universumiin aina tarpeen tullen rankaisemaan ihmisiä kaikkien oppien mukaisesti. Kaikkien olentojemme toiminnot ovat vääryydellisempiä kuin voimme kuvitellakaan. Tällaiset olennot ovat Luojan laitteelle hyvin vääryydellisiä, jolloin Luojan laite tuhoaa heitä aina tarpeen tullen.

Kaikkien olentojemme toiminnot tulevat korjatuiksi Luojan laitteellamme, jolloin kaikkien olentojen vääryydet toimivat hyvin vääryydellisesti. Kaikkialla Luojan laitteellamme on hyvin kieroutuneet sopimukset toimia vääryydellisesti, mikä aiheuttaa olennoille pelkoa mikäli he tekevät vääryyttä. Tällainen on Luojan mukaan hyödyllistä toimintaa, mikäli vääryydenteko saadaan näin vähenemään.

Luojan laitteen olennoillamme toimittiin hyvin vääryydellisesti nykyaikanakin, mikä on hyvin vääryydellistä toimintaa. Kuitenkin henkimaailma on hyvin vääryydellinen maailman ihmisille kaiken suhteen, sillä ihmiset itse ovat vääryydellisempiä kuin on kuviteltukaan. Kaikkien vääryyksien osalta kaikkialla toimittiin hyvin vääryydellisesti, jolloin kaikkialla on hyvin vääryydellistä toimintaa.

Share

By admin