[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 23.12.2013

1.
Tulevaisuutemme tulee olemaan kärsivällisestikin ajateltuna erittäin suuri mittasuhteiltaan ulkoavaruuden ryhmittymien osalta. Kukaan ulkoavaruudessamme ei ole hyvä ihmisille, koska kaikkialla toimittiin vääryydellisesti ulkoavaruuden olentojen toimesta.

Kaikkialla tulevaisuudessamme on hyvin huonot näkymät, jolloin olentojemme toiminta on hyvin vaikeata tulevaisuuden osalta. Kaikkien tulevaisuuden toimintojen kirjoittaminen on erittäin vaikeata, koska tulevaisuus täytyy pitää salaisena tietona henkimaailman osalta.

Kaikkien tulevaisuutemme olentojen toiminta tulee siis olemaan hyvin vaikeata, sillä missään ei voida tehdä paremmaksi asioita, jotka ovat hävinneet maan päältä. Eli tämä tarkoittaa sitä, että olemme jo tehneet lopullista tuhotyötä, jolloin asioita ei saada takaisin luontokappaleiden osalta varsinkin, jolloin Luojakin ottaa siivet alleen ja lähtee pois Maa planeetan ihmisten joukosta.

2.
Kaikkien olentojemme tulevaisuus näyttää siltä, että kaikki tulevat kärsimään Maa planeetallamme kiroutuneemmista ajoista uudelleen, koska kiroutuneet ihmiset tekevät paljon vahinkoa tulevaisuuden asioillemme. Eli teemme jatkuvasti asioita, jotka vaikuttavat tulevaisuuteemme, eivätkä nämä vaikuttamiset aina ole edistystä lisääviä.

Koska olemme näin vääryydellisiä asioidemme suhteen, tulee tänne tehdä hyvin suuria mittasuhteiltaan olevia muutoksia, että kaikki loppuisi ihmisiltä Maa planeetalla. Olemme tekemässä muutoksia henkimaailman avulla Maa planeetan järjestelmiin, jottei kaikkialla tulisi olemaan kärsimystä puutteesta.

3.
Puute syntyy siitä, että Maa planeetalla tulee olemaan hyvin vaikeata luonnon tuhouduttua joiltain osin. Näin ei voi jatkua pidempään, sillä muuten Maa planeetta ei kykene elättämään ihmisiä enää juurikaan. Olemme hieman vääryydellisesti ennakoimassa tulevaisuutta, mutta ennakointi on kuitenkin hyväksi, vaikka asioita olisi yliennakoitukin jossain määrin. Ennakoinnilla saadaan aikaan edistystä, sillä kukaan ei voi ennakoida vääryydellisesti, ellei ole harjoittanut vääryyttä ennakoinnilla, mikä on hieman vaikeampaa kuin mihin olennot yleensä kykenevät.

Luonto on siis tuhoutumassa hyvin suurella mittasuhteella, joka vaikeuttaa ihmisten elämää hyvin suurella mittasuhteella. Kaikkien olentojemme tulisi vähentää vääryytensä määrää, jotta kukaan ei kiroutuisi puutteellisuuteen. Näin olentomme toimivat erittäin vastahakoisesti vääryyttä vähentäessään jättäen tekemättä sellaisia asioita, jotka voisivat vahingoittaa luontoa. Näin ei usein tapahdu, mutta tämä olisi paras tapa henkimaailman mukaan vähentää puutetta tulevaisuudessamme.

Share

By admin