16.3.2017

1.
Aiemmissa elämissämme olemme toimineet erittäin vääryydellisesti poikkeuksetta. Elämämme ovat hyvin kauaskantoisesti mukana Luojan suunnitelmissa. Aiemmissa elämissämme teimme hyvin suuria asioita jokaisen osalta, sillä kaikilla on maailman kannalta merkityksellisiä elämiä. Juuri näin saadaan kaikille okkulttisesti merkittäviä elämiä.

Olimme hyvin suuressa mittakaavassa mukana kaikenlaisessa toiminnassa aiempina aikoina, koska Luoja tuhosi kaikkien asioita vähemmässä määrin. Luojan sopimuksilla teemme hyvin paljon kaikenlaista toimintaa, jolloin olemme hyvin kauaskantoisesti elämässä mukana.

2
Kaikkien ihmisten tulee tietää aiemmat elämänsä, koska niillä on niin suuri merkitys henkimaailmalle. Jotta näitä voisi tietää, tulee henkilön tehdä Luojan sopimukset, jolloin Luoja auttaa aiempien elämien tutkimisessa. Henkilöillä on tällöin siis tieto siitä, että mitä hän on tehnyt aiempina aikoina. Jotta tästä voisi saada selvyyden, on kanavointi joko alitajuisesti tai henkimaailmaa kuuntelemalla paras tapa tähän tutkimiseen. Kaikki olentomme toimivat monien elämien ajan Maa planeetallakin, jolloin kaikilla nykyisillä sen asukkailla on elettyjä aiempia elämiä, joista voi löytää tietoakin henkimaailman avulla sekä fyysisen maailman historian tiedoin toisinaan.

Share

By admin