2.2.2017

Juudas Iskariotin Tarina II

1.
Juudas Iskariot teki niin paljon vääryyttä Jeesukselle, että kukaan ei uskaltanut puhua hänestä pahaa sanaa. Tällöin voi tunnistaa Juudaksen olleen joku hyvin vääryydellinen henki, joka kaiken lisäksi teki itsemurhan. Tällainen oli eriskummallista toimintaa aiempina aikoinamme, joten hänen ajateltiin olleen Israelissa Jeesuksen kaverina Luojan ominaisuudessa. Luoja tekee aina haittaa toisten suurille saavutuksille, sillä heillä ei ole Luojan tasoista ajattelua itseään kohtaan varsinkaan.

Luoja tekee kaikille hyvin vääryydellisiä suunnitelmia, kuten myös itselleen. Tällöin Juudaksen tuli tehdä myös vääryyttä kaikille olennoille, sillä kaikki olisivat halunneet Jeesuksen elävän pitkän elämän, mutta sellaisesta elämästä olisi tuhottu kaikki merkittävimmät tiedot, kun hän olisi maailmallisempi kuin henkimaailman mukaan toimiva, jolloin ei pelätä edes fyysistä kuolemaa. Jeesus oli siis henkimaailman mukaisempi kuollessaan niin kauhistuttavalla tavalla, jolloin hän ei ollut kenenkään mukaisesti toimiva, ei edes itsensä, maailmassa eläessään.

2.
Juudas Iskariot teki hyvin paljon noituuksia mielessänsä, jolloin hän tiesi kaikesta omin avuin. Juudaksen ilmestyskirja oli hyvin kauaskantoisesti mukana toiminnassa. Tällä kutustaan Juudaksen pään toimintoja, sillä ne olivat hyvin tietoiset Jeesuksen elämän merkityksestä. Kaikkialla oli hyvin vääryydellistä, jota Juudaskin tahtoi vähentää vääryyden osalta. Hän tajusi, että Jeesus oli Messias, mutta hyvin vääryydellinen, sillä Juudas tiesi maailman vääryydestä, eli hän oli tietoinen, ettei kukaan voi olla täysin vääryydetön, kuten Jeesus väitti itsestään. Tällöin hän päätteli, että mikäli Jeesus vääryydellisesti väittää olevansa synnitön, tuli hänen kuolla hirvittävällä tavalla, sillä tämä olisi suuri vääryys väittää, että Jeesuksella olisi Jumala omasta takaa, jolla hän teki työtään. Tällöin Luoja Juudas Iskariotina tajusi, että Jeesuksella oli omia suunnitelmia maailmaa vääryydellistääkseen. Jeesus siis ei toiminut täysin vääryydettä ajanlaksun alun aikaan, vaan hänellä oli monia vääryydellisiä ajatuksia, jotka oli tehty maailman pään menoksi.

Ihmisen poikana Jeesus oli hyvin vääryydellinen aiemmassa universumissa. Jeesuksen mielestä hän oli kaikkein täydellisin olento, jolla oli synnitön olemus. Mutta Luoja tiesi, ettei tällaista tilannetta ole kenelläkään, jolloin hän ajatteli Jeesuksesta, että tällä oli suurempia suunnitelmia. Jeesuksen suunnitelmat oliva uskonnon avulla nousta suuremmaksi vaikutusvallaltaan, mikä sitten kävikin toteen, mutta toisaalta vääryydellisemmän vaikutusvallan mukana tuli hyvin suuret vastuut, joista Jeesus ei oikeastaan ymmärtänyt, vaan asiat alkoivat luisua hänenkin ajatuksissaan. Ajatukset hänellä olivat erittäin vääryydelliset, mutta hyvää tarkoittavat.

Share

By admin