[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä 28.9.2014

1.
Ihmisillä oli karseata toimintaa dinosauruksien aikaan. Kaikki ihmiset elivät tuolloinkin luonnossa ja toisinaan he kehittivät korkeatasoista teknologista toimintaa. Korkeatasoiset toiminnot dinosauruksien aikaan olivat sellaiset, että kukaan ei saanut mitään tehdyksi hirmuliskojen aikaan kuin muuten vaan. Kaikkialla oli hirmuliskojen tasoista toimintaa, jossa pienillä ihmisillä oli paljon pelättävää hirmuliskojen tappotoiminnasta johtuen. Hirmuliskot olivat niin hirviömäisiä, ettei silloin ollut turvallisuuden tunnetta kuin hyvin rajatulla alueella.

Rajatulla alueellamme voivat ihmiset paremmin kuin kuviteltiinkaan nykyaikana, sillä nykyaikana ei hirmuliskojen ajan ihmisestä osata tietää muuta kuin Luojan avulla, sillä Luojan tasoiset kirjoitukset tekevät hyvää jälkeä kaikkiin toimintoihin. Kaikkialla olennot toimivat Luojan tasoisesti, jolloin hirmuliskojen avulla Luoja aiheutti ihmisille niinä aikoina hirmuliskojen tason toimintaa. Kaikkia olentojamme on ollut kaikkina aikoina, myös nisäkkäitä on ollut jo hirmuliskojen aikana, mutta nykyaikana kuviteltiin arkeologisien tutkimusten avulla, ettei hirmuliskojen aikaan voi olla ollut ihmisiä. Tällainen on kuitenkin väärää tietoa, koska hirmuliskot ovat tuhoutuneet ihmiseen. Kuitenkin materiaaleista hirmuliskojen ajalta ei ole jäänyt ihmisjäänteitä, koska kukaan ei saanut tietää nykyaikana hirmuliskojen ajan ihmisistä, jotteivät nykyajan ihmiset olisi saaneet tietoa elämän runsaudesta henkimaailman tasolla.

2.
Ihmiset ovat kaikkina aikoina olleet mukana elämässä Maa planeetalla, tällöin myös dinosauruksien aikaan voitiin olla maailmassa Maa planeetan asukkaana, jolloin kaikki oli hyvin merkityksellistä. Maa planeetan asukkaana toimittiin hyvin merkityksellisesti myös aiemmin, jolloin mikään aika ei ole merkityksellisempi kuin muut ajat. Kaikki ihmiset dinosauruksien aikaan toimivat ulkoavaruuden tasoisestikin ja myös orjan tasoisesti. Orjat olivat silloin hyvin yleisiä, mutta tämä on ollut samalla tavoin nykyajan historiassammekin.

Dinosauruksia oli hyvin paljon lämpimämmästä ilmastosta johtuen. Koska dinosauruksilla oli paljon maa pinta-alaa, voivat dinosaurukset lisääntyä valtavammiksi lukumäärältään. Myös ihmisiä oli silloin hyvin paljon, jotta kaikkialta voisi löytyä ihmisiäkin. Ihmisten toimintaan liittyy teknologiat hyvin läheisesti, joten kaikki teknologiat olivat dinosauruksien aikaankin hyvin paljon kehitteillä. Kaikkialla oltiin Luojan järjestelmissämme, jossa oli hyvin paljon vääryydellistä toimintaa dinosaurusten ajan ihmistenkin toimesta.

Dinosauruksien aikaan eli siis ihmisiä, jotka näyttivät nykyihmisiltä vähän vähemmän, kuten kuviteltiinkin. Nämä ihmiset olivat liskomiehiä lajiltaan, jolloin liskomiehet elivät Maa planeetalla. Liskomiesten ulkonaiset eroavaisuudet ovat hieman salattua tietoa, mutta liskomiehet olivat Maa planeetan ihmisinä. Liskomiesten kaikki toiminta oli hyvin vääryydellistä Maa planeetalla siihen aikaan, koska Maa planeetan ihmiset tekivät hyvin paljon vääryydellistä toimintaa.

Share

By admin