[adsense_inserter id=”750″]
10.4.2015

1.
Ulottuvuuksissamme on hyvää elämää kaikille niissä asuville, koska ulottuvuuksissamme on Luojan järjestelmät toiminnassa paremmin kuin esimerkiksi universumissa. Kaikkien ulottuvuuksien olentojen tulee Luojankin suostumuksella olla kaikille hyvä. Luojan järjestelmät luotiin tekemään ulottuvuuksia niille, jotka haluaisivat elää maailmassa, mutta eivät voi muiden takia elää maailman vaikeuksissa.

Ulottuvuuksien sekalainen toiminta on hyvin merkityksellistä niille, jotka näkevät ulottuvuuksien asukkaita toiminnassa, sillä heillä on hyvin suuri vaikutusvalta asioihin, joita he pyörittelevät ulottuvuuksissaan. Kaikkien ulottuvuuksien olentojen kaikenlainen toiminta näkyy maailmassa erilaisina omatoimisina tekoina, joita maailmassa asuvat eivät voisi saada tehdyksi juuri ollenkaan. Tämä johtuu siitä, että maailman ihmisillä on hieman vaikeampaa kuin ulottuvuuksissa asuvilla.

Ulottuvuuksissa asuu kaiken kaikkiaan yksi prosentti väestöstä, jolloin heidän toimintansa on muita korjaavaa, koska heillä on helpotetumpi elämä Luojan järjestelmien avulla.

Share

By admin