6.1.2017

Mitä tulee tapahtumaan seuraavan vuosisadan aikaan

1.
Vuosisadan lopussamme alkaa uusi maailman aika. Koska kaikki ovat hyvin vääryydellisiä, on meidän rangaistava heitä. Kaikkialla tulee olemaan ulkoavaruuden ihmisiä, joilla ei tehty mitään vääryydellisempää, vaan he tulevat auttelemaan Maa planeettaa tulemaan toimeen ihmistenkin kanssa. Tällaista ei ole ollut pitkiin aikoihin Maa planeetan historiassa, mutta he tulevat tänne korjailemaan hieman tätä meininkiä itselleenkin sopivammaksi.

Kaikki ulkoavaruuden olennot eivät ole hyviä olentoja, mutta he tuntevat Maa planeetan perusteellisesti, jolloin he vääryydellisinäkin voivat korjata tätä planeettaa. Tällaisia olentoja on peloteltu Raamatussammekin tuleviksi, mikä on ollut sen aikaisille ihmisille täysin tuntematon uhka. Nykyaikana taas tiedetään jo toisista planeetoista, jolloin tämä uhka on hieman järjellisemmin ajateltuna. Kuten heinäsirkkoja kuvaava kuvitelma tulevista maailmanlopun aiheuttajista, on hieman kuviteltuna aiempien aikojen ihmisten toimesta.

2.
Tällaiset ovat hieman vääryydellisiä asioita kirjoitella. Kuitenkin ulkoavaruuden olennot aiheuttavat myös ongelmia joillekin ihmisille, sillä kaikki eivät sopeudu yhteistoimintaan, vaan tahtovat estää toiminnan kehittymistä ulkoavaruuden olentojen mukaisemmaksi. Tällainen tulee aiheuttamaan myös sodan heidän saapuessa. Maailma ei kuitenkaan lopu tähän niinä aikoina, vaan tulemme elämään myös silloin hyvin kehittyneessä yhteiskuntajärjestelmässä. Maailmanloppu tulee vasta, kun kellään ei enää ole halua kokea tätä maailmaa Maa planeetan järjestelmässä. Mikä aiheuttaa maailmanlopun on hieman salaista tietoa, eikä siitä kerrota oikeasti ihmisille. Kuitenkin sekin on joskus tapahtuva.

Toisen vuosisadan aikaan oltiin hyvin elämässä mukana. Tämä olentojen elämä tällä planeetallanne oli hyvin vääryydellistä, mikä tulee jatkumaan. Kaikkialla on hieman oikeudenmukaisempaa. Millään sodillammekaan emme tule tuhoamaan tätä planeettaa, vaan me estämme kaiken, joka voisi olla suuri tuhoaja planeetallenne. Teknologioiltaan Maa planeetta tulee kehittymään hyvin vääryydelliseksi, mutta myös edistys mielessämme. Kaikkialla tulee olemaan yhteiskuntajärjestys, jollaista emme ole nähneet pitkiin aikoihin.

3.
Kaikki olennot tekevät hyvin kauaskantoisia suunnitelmia, joissa kenelläkään ei ole mahdollisuutta kokeneempaan suunnitteluun, sillä okkulttisesti merkitykselliset suunnittelijanne ovat hieman heikennettynä, jolloin he eivät saa asioita aikaiseksi yhteiskunnan vastustaessa heidän vääryydellisinä pitämiään suunnitelmia. Tämä koskee Luojaakin, ettei hän voisi tehdä mitään omapäistä maailmassa, jottei kaikki menisi ihmisillä sotkuun suurten suunnitelmien vuoksi.

Share

By admin