Julkaistu 17.7.2016
1.
Tämän vuosisadan aikana löytyy kaikkialla hyvin merkityksellistä toimintaa. Tämä johtuu siitä, että kaikki ihmisemme ovat älykkäämpiä kuin tänä päivänä tulevaisuudessanne. Meillä on hyvin merkityksellisiä tehtäviä ihmisillemme myöhempinä aikoina. Kaikki tulevaisuuden kertomukset ovat hieman meidän salaamia asioitamme, mutta voimme hyvillä mielin kertoa, että tulevaisuutenne on hyvin vääryydellinen ulkoavaruuden noituudesta johtuen. Hyvillä mielin tarkoittaa sitä, että ulkoavaruuden olennot eivät tee koskaan nappauksia Maa planeetaltamme enää nykyaikana, koska harmaat ja liskomiehet ovat vähemmän toiminnassa nykyaikana kuin miten oli joitain vuosikymmeniä sitten.

Kaikkialla oli hyvin pitkälle vietyä teknologista toimintaa ja soisiaalista järjestystä tulevaisuudessamme. Kukaan ei osaa tehdä mitään sellaisia asioita nykyaikana, joita tehdään tulevaisuudessanne. Näihin kuuluu robotit ja hyvin kehittyneet lentolaitteet. Kaikkialla oli hyvin vääryydellistä toimintaa, koska kaikkialla oli sellaisia ihmisiä, joille ei voinut tehdä enempää hyviä asioita, sillä heille on tullut täydellistä toimintaa järjestelmän osalta.

2.
Tulevaisuudessamme olemme hyvin vääryydellisiä kaikkialla Maa planeetalla ja ulkoavaruudessakin. Tulemme tekemään muutoksia Maa planeetan järjestelmiin, jolloin kukaan ei ole meiltä turvassa niin halutessamme. Tämä koskee kaikkia ihmisiä, jotka tekevät vääryyttä luonnollemmekin. Kaikki olentomme toimivat hyvin vääryydellisesti nykyaikana, jolloin myöhemmin joudumme lisäämään rangaistuksia ihmisillemme.

Kaikkien vääryydellisten olentojen kaikki vääryydet tekevät pahaa toimintaa ihmisillemme myöhempinä aikoina. Tulemme tekemään mullistuksia teknologioiden avulla, jolloin kenelläkään ei ole yksityisyyttä, vaan kaikkia voidaan seurata teknologisesti. Kaikkialla päädyttiin hyväksymään tällainen ihmisten turvallisuuden takia. Yksityisyys on kuin kiusallinen ajatus, jota ei tahdottaisi paljastaa muille ihmisille, jottein ihminen tulisi nolostuneeksi totuuden paljastuttua. Tällainen ei ole meidän mielestämme kovin hyvä syy säilyttää yksityisyys, vaan kaikista tulisi tietää henkimaailman tasoisesti, joka valvoo tälläkin hetkellä jokaista ihmistä niin tarkkaan kuin voimme henkimaailmassa toteuttaa.

Share

By admin