26.8.2016

1.
Kolmas maailmansota on nyttemmin hieman kauempana tulevaisuudessa kuin voimme kuvitella tänä päivänä. Emme siis aio aiheuttaa Maa planeetalle maailmansotaa näinä päivinä, vaan aiomme hieman vaikeuttaa ihmisten keskinäistä kanssakäymistä, jotta tietäisitte kuinka on olo silloin kun kaikki ovat vihamielisiä jollekin valtiolle.

Kaikkialla meillä on suunnitelmia, muttei tähän tule mukaan sota toimintaa, jollei ihmiset tätä halua, mikä ei ole tilanne tänä päivänä kehittyneissä valtioissamme. Sotatoimintaan vaadittaisiin hieman vääryyttä enemmän, kuten luonnon tuhoamista törkeillen ja hyvin vääryydellisiä järjestelmiä, joissa olisi parempi olla sodan jälkeen ja sen seurauksin.

2.
Kaikkialla tuli olemaan kaikenlaista sotatoimintaa. Aiempina aikoinammekin oli hyvin paljon sotatoimintaa, mikä jatkuu tulevaisuudessakin. Tämä johtuu Luojan sopimuksesta vääryydellisempien kanssa, että he voivat aiheuttaa sotatoimintaa aina kun toiset ovat tehneet vääryyttä liikaa. Tämä mahdollistaa siis sotatoiminnan hyvin vääryydellisesti. Kolmas maailmansota vaatisi, että ihmiset olisivat hyvin vääryydellistyneitä, mikä taas ei pidä kutiaan. Vaan kaikkialla oltiin hyvin kilttejä ihmisillekin, jolloin sotaa ei voida aloittaa tällaisessa maailman tilanteessa, mikä on tietysti maailmassa asuville hyvä asia.

Share

By admin