[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä 4.6.2014

1.
Ennen jääkautta olimme vääryydellisiä olennoille Luojan sopimuksesta johtuen. Kaikki vääryydellisemmät olennot toimivat silloinkin joukossamme. Kukaan ei selvinnyt Luojankaan sopimuksella ilman ongelmia, sillä Maa planeetalla oli myös Atlantiksen valtakunta sekä muita valtakuntia, joissa ei ollut mitään hyvää kenellekään oman kansansa ulkopuolisille.

Kaikkialla oli hyvin vääryydellistä toimintaa, Atlantiksen valtakunta oli hyvin vääryydellinen vahvempi valtakunta. Siellä uhrattiin jääkautta ennen hyvin monia eläimiä sekä ihmisiä aina toisinaan. Atlantiksen valtakunta oli toisinaan hyvin vääryydellinen toisille kansakunnille. Vääryydellisesti Alantiksen valtakunta osoitti olevansa vahvempi valtakunta sotimalla toisia valtakuntia vastaan. Kukaan ei tunnista Atlantiksen valtakunnan voimakkuutta, koska se oli vahvempi kuin yksikään valtakunta.

2.
Kukaan Atlantiksessa ei tiennyt miten tulevaisuus toimii heidän ajatuksissaan. Kaikki Atlantiksen olennot toimivat uhraamalla ja orjuuttamalla muiden valtakuntien asukkaita ennen jääkauttakin. Tällainen järjestelmä oli hyvin yleinen kaikkina aikakausina. Uskonnoillamme on saatu tämä uhraustoiminto vähennettyä nykyaikana. Uhraustoiminnot ovat niin vääryydellisiä, ettei niistä pääse helpolla eroon niitä tehtyään. Näin uhraaminen on vääryydellistä toimintaa hyvin suurissa mittasuhteissa.

Kaikkina aikakausina olemme toimineet hyvin vääryydellisesi ihmiskuntaa kohtaan. Tällainen on Luojan hyväksymää toimintaa, jolloin millään olennolla ei ole vääryyttä mukanaan vähemmässä määrin. Kukaan olennoistamme ei ole Luojan tasoinen toiminnoiltaan paitsi luojaolennot.

3.
Jääkautta edeltävänä aikakautena olimme kuin fantasia tarinoissamme on kuvattu. Nämä ovat tietonamme erilaisien tarinoiden avulla muun muassa. Tarinat ovat hyvin täydellisiä henkimaailman välineitä. Okkultistitkin tietävät näistä tarinoista, joita on kirjoiteltu viihteellisesti nykyaikanamme. Kukaan ei tunnistanut okkulttisesti merkityksellisiä tarinoita aivan yhtä hyvin Luojan kanssa, sillä Luoja tietää mitä okkultistitkin tietävät.

Kukaan ei ole aiempien aikojen tapahtumien avulla paremmin elämässä mukana kuin nykyaikana. Kaikkialla on Luojan hyväksymää toimintaa, jolloin kaikkialla on hyvin vääryydellistä. Kaikkien olentojemme okkultismimerkitys on väärentää elämää kieroutuneemmaksi vihollisilleen. Tällaista toimintaa on nykyaikanakin myös Luojan järjestelmissämme. Luojan järjestelmät tuhottiin nykyaikana suurelta osin.

4.
Kaikkien aiempien elämien toiminnot ovat hyvin merkityksellisiä. Tällaisia aiempia elämiä ovat eläneet Luojan tasoiset olennot ikuisesti, mutta tietenkin eri pituuksin, sillä osa on nuorempaa porukkaa, jotka eivät ole aivan yhtä kokeneita kuin Luojan tasoiset olennot toisinaan ovat. Kaikkien vääryydet toimivat aiempina aikoina hyvin suurissa mittasuhteissa.

Tapahtumat ja kulttuuri olivat ennen viimeistä jääkautta hyvin vähän elämässä mukana uhritoiminnasta johtuen. Tällainen luonnollinen ihmisten elämä keskenään on hyvin vääryydellistä useimmiten. Siksi kulttuurista ei voi kertoa enempää, sen oltua niin kauhistuttavaa. Tapahtumat vastasivat muitakin aikoja, sillä mitään ei jää tapahtumissa vähemmälle eri aikakausina. Silloin on siis tapahtunut asioita hyvin paljon myös.

Share

By admin