27.2.2018

Metsän kuulumisia I

K: Keitä täällä metsässä on?
V: Täällä löytyy metsän henkiä, mutta lähelläsi on eräs murhaava miehen henki, jolla on miehen kuulumisia. Se henki on aiheuttanut täällä pelkoa kaikkiin ihmisiin.
K: Mitä mieheen liittyy?
V: Jotain pientä, hän on erittäin hyökkäävä. Jossain oli hänelle mielekästä tekemistä, puhun nyt sinusta toisille.
K: Mitä miehen henki tekee täällä metsässä?
V: Hän viittaa sinuun hyvin korkeatasoisella noituudella, jolloin et havaitse sen hengen merkitystä, vaan se menee suoraan ulkopuolisille kertomaan, mitä olet saanut aikaiseksi, eli valittamaan, sinun häiritsevän hänen rauhaansa. Metsässä tulisi uskoa kaikkiin olentoihin, jotka toimivat henkien tasolla. Tällöin metsä on hyvin pelottava paikka, koska on niin eriskummallinen paikka, jossa voi tuntea omaa rauhaa ulkosalla. Tämä rauhan halu taas häiritsee metsän henkiä, joilla on hyvin paljon haluja saada metsäänsä tulijat pelkäämään metsässä kulkemista. On siten mahdotonta saada olla rauhallisesti metsässä liikkuessa, sillä metsän henget tahtovat jatkuvasti pelotella metsässä liikkuvia ihmisrääpäleitä.
K: Onko täällä muita henkiä?
V: Onhan siellä kaikenlaista henkeä. En tiedä mitä tähän vastaisi henkien lukumäärän vuoksi. Myös ulottuvuudet ovat yhdistetty näihin metsän toimintoihin, jolloin metsässä liikkujalle saattaa tulla vastaan kaikenlaisia menninkäisikin.
K: Voisitko kertoa esimerkin näistä hengistä?
V: Luonnon henkiä liikkuu siellä jatkuvasti. He eivät yleensä huomaa ihmistä, mutta voivat tehdä tepposet heidät huomatessaan. Sinuakin pelottaisi muutamat lähellä liikkuvat henkiolennot, joilla on hieman haltiamainen asustus. Metsässä tulee kunnioittaa henkimaailmaa, sillä siellä hengillä on paras ympäristö toimeenpanna asioitaan.
K: Voitko kertoa lisää näistä haltiamaisista henkiolennoista?
V: Varo vaan mitä olet tehnyt haltioille aiempina aikoina, sillä haltiat ovat erittäin kostonhaluisia, siten saatat saada hirviöilyitä näiltä haltioilta, jotka voivat tappa sinut noituudellakin, mikäli he onnistuvat suunnitelmissaan.
K: Kertoisitko mistä nämä haltiahenget ovat peräisin?
V: Gondolinista, sillä he ovat tämän alueen korkeatasoisia henkiä, joilla on erittäin suuret vaikutusmahdollisuudet tällä alueella. He tietävät miten aiempina aikoina olemme toimineet, myös erään he tunnistavat haltiaksi aiemmilta ajoilta, jolloin he ovat juuri päätelleet, örkin tappajaksi hänetkin. Haltioilla on hieman kummalliset toteutukset aiemmilta ajoilta.
K. Mitä tästä Gondolinista tulisi tietää?
V: Alue on Gondolinin aluetta aiemmilta ajoilta. Olemme tehneet Gondolinista kaikkein hienoimman haltioiden asuinpaikan täällä pohjoisessa, sillä olemme tosiaan tehneet Gondolinin aikoihin Luojan sopimukset Gondolinin haltioiden avulla. Kaikki tällaiset sopimukset ovat erittäin mukiinmeneviä joidenkin ihmisten mielestä, sillä toiset ymmärtävät Luojan sopimusten merkityksen myös haltioina.
K: Mitä muita henkiä täältä löytyy?
V: Täältä löytyy kaikenlaista eriskummallisempaa toimintaa, sillä okkultistitkin ovat täällä tutkimuksissa mukana. Kaikki okkultistitkin tietävät meidän toiminnastamme luonnonhenkien suhteen. Okkultisteillamme on erittäin suuret tiedot tästä maailmasta henkimaailman tiedoin. Tämä johtuu monesta asiasta, joita on saatu aikaiseksi nykyaikaisin elämin.

Share

By admin