[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä 16.6.2014

1.
Ulkoavaruutemme on täynnä elämää, jolloin elämä on hyvin tavallista eri alueilla. Ulkoavaruutemme olennot toimivat hyvin täydellisillä järjestelmillä. Heidän toimintansa on kuitenkin täydellisen vääryydellistä, joten kukaan ulkoavaruudessamme ei ole pyhempi kuin Maa planeetan ihmiset. Kaikki ulkoavaruutemme olennot toimivat kuin kaikkialle levittäytyvä vääryys, siten että kaikki ulkoavaruuden olennot tekevät vääryyttä minne ikinä he ovatkaan matkalla.

Ulkoavaruutemme toimii hyvin tarkalla verkkojärjestelmällä, jossa avaruusmatkustaminen on mahdollistettu ulottuvuuden tasoisesti. Kaikkialla on tällainen mahdollisuus lentää avaruudessa ulottuvuudessa. Tällainen ulottuvuus laitteisto on hyvin vääryydellinen, joten ulkoavaruuden olennot ovat teknologisesti niin kehittyneitä, ettei Maa planeetalla ole juurikaan vastaavan laista tuntemusta tieteellisesti.

Kaikki ulkoavaruuden olennot tekevät myös vääryydentöitään eri olennoille. Korkeatasoisilla vääryyden toiminnoilla ulkoavaruuden olennot sotivat toistensa kanssa aina kun heidän edut menevät vastakkain. Näillä sodilla ollaan hyvin vääryydellisiä henkimaailman toimesta ulkoavaruuden olennoille. Kaikkien ulkoavaruuden olentojen toiminta vastaa Luojaa hieman enemmän kuin tavallisen Maa planeetan asukkaan toiminta. Luoja on siten ulkoavaruuden olentojen mukaisempi mieluummin kuin Maa planeetan asukkaiden mukainen. Tämä johtuu siitä, että Luojan järjestelmissä ollaan ulkoavaruuden olentojen toimesta vaikutusvaltaisempia kuin pienellä Maa planeetalla.

2.
Maa planeetan olennot toimivat vääryydellisesti kaikkia olentoja kohtaan, sillä he ovat hyvin erilaisessa järjestelmässä kuin missä universumin muut asukkaat ovat. Tällöin he kuvittelevat olevansa jotenkin erityisempiä kuin muukalaiset ovat heidän mielestään. Tällainen on vääryydellistä ajattelua, sillä kukaan ei ole erityisempi kuin toiset olennot. Tällainen olentojen erityisyys on Maa planeetalla ongelmana myöhempinä aikoina, sillä ulkoavaruuden olennot voivat Luojan järjestelmässä tuhota Maa planeetan, mikäli heitä kohtaan ollaan täysin absurdeja Maa planeetan olentojen toimesta.

Tällainen on vääryyden tekoa, mikäli ulkoavaruuden olennot voivat tulla Maa planeetalle, Luojan järjestelmissä. Silloin ulkoavaruuden olennot toimivat täysin absurdisti Luojan luvalla, mikäli heitä ei saada pitämään enemmän Maa planeetan olennoista. Tällainen on siis tärkeää, että Maa planeetan olennot ovat pidettävissä ulkoavaruuden olentojen toimesta, etteivät he saisi lupaa rakentaa hirveätä rangaistusta Maa planeetan asukkaille.

3.
Kaikkien Maa planeetan asukkaiden jatkuva toiminta on hyvin vääryydellistä ulkoavaruuden olentojen silmin nähtynä. Sillä he ovat täällä korkeatasoisilla laitteillaan katselemassa elämämme kulkua, täysin havainnottomia he eivät ole, mutta he voivat tehdä sellaisia asioita laitteillaan, joista meillä ei ole aavistustakaan. Tällaiset toiminnot ovat hyvin vääryydellisiä Maa planeetan asukkaiden mukaan, mutta ei oikeasti, sillä Luojan järjestelmissä siinä ei ole vääryyttä.

Kukaan ei saa tietää Maa planeetan tarkoituksesta, ellei hän ole hyvin täydellinen ajatuksiltaan. Sillä Maa planeetta on Luojan planeetta, jolla kehitetään henkimaailman ja maailman toimintaa. Kaikki planeettojemme toiminnot ovat kaikkialla todellisia, jolloin planeetoillamme oltiin hyvin vääryydellisiä myös ulkoavaruudessamme.

4.
Ulkoavaruudessamme on kaikenlaista erilaista olentoa hyvin korkeatasoisestikin. Tällaiset olennot ovat humanoideja ulkomuodoltaan useimmiten. Kuitenkin ulkoavaruutemme olennot toimivat hyvin paljon keskenään. Näin ulkoavaruuden olennoillamme on hyvin paljon toimintaa ulkopuolistenkin kanssa.

Ulkoavaruudestamme voi tulla koska vaan tänne Maa planeetallemme olentoja omin välineinensä, jolloin ulkoavaruutemme toimii hyvin erilailla kuin olemme kuvitelleet tieteen tasoisesti. Ulkoavaruudestamme voi käyttää hyväksi tietojamme internetinkin välityksellä. Ulkoavaruutemme toimii hyvin erilailla kuin siis olemme kuvitelleetkaan, sillä ulottuvuusmatkustaminen on niin erilaista matkustamista, kuin mihin olemme tottuneet. Tällaiset ulkoavaruuden olennot tekevät matkojaan tällä tavalla hyvin paljon päivittäin.

Tällaiset matkustamisilmiöt, joista mainittiin, ovat hyvin vääryydellisiä ihmisille, jos näin aiheutettaisiin vahinkoja toisille olennoille etäisyyksien päähän. Mutta kuitenkin tällainen matkustaminen on mahdollista Luojan järjestelmän tukemana, toisaalta kaikki matkat eivät onnistu hyvin korkeatasoisilla estelyillä, jolloin henkimaailma on testannut kaikki laitteet, joita henkimaailma tuottaa ulkoavaruuden olennoille. Tällaiset henkimaailman laitteet ovat vasta ulottuvuuden tasoisiin matkoihin kykeneviä. Henkimaailman laitteet ovat paljon kehittyneempiä kuin omin rakenteluin valmistetut laitteet.

Share

By admin