[adsense_inserter id=”750″]
Päiväys: 19.04.2013

1.
Ulkoavaruuden olentomme ovat hyvin erilailla eläviä kuin ihmiset Maa planeetallanne. Kaikkialla ulkoavaruuden planeetoilla eletään hyvin vääryydellistä elämää. Kaikki ulkoavaruuden olennot toimivat hyvin vääryydellisesti. Luojan sopimuksella ulkoavaruuden olennot tekevät Luojan tasoista luomistyötä.

Kaikkien ulkoavaruuden olentojen vääryydet ovat hyvin minimaalisia, koska ulkoavaruuden olennoillamme on niin karmea järjestelmä, jossa mitään vääryyttä ei saisi tehdä tuhoutumisuhan takia. Ulkoavaruuden olennoillamme on hyvin vääryydellistä toimintaa myös ulkoavaruuden planeetoilla asuessaan, jolloin kaikkien vääryydet tuhottiin järjestelmillä nykyaikanamme.

Ulkoavaruuden olentomme toimivat hyvin samalla lailla kuin Maa planeetalla toimittiin 9000 vuotta sitten. 9000 vuotta sitten Maa planeetalla oli hyvin vääryydellistä porukkaa. Hyvin vääryydellinen porukka toimi Luojan noituudella, jolloin Maa planeetalla oli erilaiset järjestelmät kuin nykyaikana. Ulkoavaruuden ryhmittymien järjestelmät olivat tällöin käytössä Maa planeetallamme.

Ulkoavaruudessamme on hyvin vääryydellistä toimintaa okkultistien toimesta. Tällainen toiminta on uhritoimintaa, jota ulkoavaruuden olennot harjoittavat jossain määrin enemmän kuin Maa planeetalla. Uhritoiminta on vääryydellisintä toimintaa, jolloin kaikki vääryydet ovat ulkoavaruuden olennoillamme hyvin suurissa mittasuhteissa.

2.
Ulkoavaruuden olennot ovat sillä lailla erilaisia kuin Maa planeetan olennot, että he voivat elää pidempään, Pidempään eläminen tuo olennoille uuden ominaisuuden, joka on kaukonäköisyys. Eli olennot eivät tällöin tuhoa ympäristöään niin suurissa mittasuhteissa kuin miten Maa planeetan ihmiset toimivat.

Kaikki olentomme tuntevat ulkoavaruuden olennot henkimaailman tasoisesti. Tämä johtuu siitä, että ulkoavaruuden olennot ovat noituneet meidät Maa planeetalla toimimaan heidän haluamallaan tavalla. Ulkoavaruuden olennoistamme kaikki toimivat näin, että heillä Maa planeetan asiat mielessään heidän täällä ollessaan, jolloin ulkoavaruuden olennot noituvat Maa planeetan olentoja avaruusaluksistaan käsin. Tällainen ulkoavaruuden noituminen vaikuttaa Maa planeetan asioihin hyvin vääryydellisesti.

Ulkoavaruudessamme on monia eksoplaneettoja, joilla on elämää. Näillä planeetoilla voidaan elää hyvin pitkiä elämiä. Ulkoavaruutemme olennot toimivat hyvin vääryydellisesti useimmiten. Tällainen toiminta vastaa Maa planeetan aiempia aikoja.

Kaikkien olentojemme ulkoavaruuden noituudet toimivat hyvin eri tavalla kuin kuviteltiinkaan. Olennot ovat siis ulkoavaruuden olentojen noitumia hyvin suurissa mittasuhteissa, jotta olennoillamme olisi ulkoavaruuden asioita tietoisuudessaan. Toisaalta jos näin ei olisi, olisivat Maa planeetan ihmiset hyvin yksinkertaisia ajatuksiltaan ympäristöolosuhteista johtuen.

3.
Ulkoavaruuden olennot toimivat hyvin vääryydellisesti kotialueillaan, sillä siellä eletään toisinaan hyvin kehittymättömin järjestelmin, joissa ei ole huomioitu fyysisen maailman tarpeita, sillä ulkoavaruuden olentomme toimivat hyvin itsekkäästi aina välillä. Ulkoavaruuden olennoillamme toimittiin kuitenkin hyvin henkimaailman mukaisesti, sillä heillä on luottamusta henkimaailman toimintaan enemmän kuin mitä Maa planeetalla on esimerkiksi tänä päivänä.

Ulkoavaruudessamme toimittiin hyvin vääryydellisesti aiempina aikoina, jolloin ulkoavaruuden olennot sotivat hyvin paljon toistensa planeetoillakin. Aseet he saivat omin rakenteluin aina toisinaan, mutta tähtienväliseen liikkumiseen on hyvin mahdotonta rakentaa mitään omia aluksia, sillä ne ovat niin kehittyneitä teknologioita, ettei niitä kykene kukaan edes rakentamaan.

Henkimaailman olennot voivat tehdä rakennelmia ulkoavaruuden olennoille, joilla voidaan saavuttaa tähtien- ja galaksienvälisiä etäisyyksiä. Galaksien välillä on ulkoavaruuden ryhmittymillämme hyvin kauaskantoisia suunnitelmia vallata muita alueita, mutta tämä on estetty henkimaailman noituudella, jolloin henkimaailman luomilla rakennelmilla ei aina voi matkustaa minne haluaisi.

Share

By admin