[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 20.2.2013

1.
Ulkoavaruutemme on täynnä elämän asioita, joihin yhteiskunnat kuuluvat. Yhteiskuntamme ulkoavaruudessa toimivat hyvin eri tavoin kuin Maa planeettamme yhteiskunta. Kaikkien olentojen vääryydet ovat hyvin kiroavia ulkoavaruuden yhteiskunnissamme. Kaikkialla on vääryyttä niin paljon kuin kuviteltiinkin. Yhteiskuntamme ulkoavaruudessamme toimivat kastijärjestelmillä hyvin usein. Tällainen on erittäin haitallista olennoille.

Kaikkien vääryydellisten olentojen toiminta vastaa Luojaa vähemmässä määrin. Kaikkialla ulkoavaruudessamme oltiin hyvin pelottavia Maa planeettaa ajatellen, mutta Maa planeetan asukkaat ovat jo oppineet vääryyden merkityksen yhteiskunnissamme. Tällöin tiedetään, että vääryys haittaa yhteiskunnan toimintaa, jota on hyvin vaikea oppia.

2.
Vääryydentekijämme yhteiskunnissamme toimivat kaikkialla ulkoavaruudessammekin samalla lailla vääryydellisyyden haitatessa yhteiskunnan tehokkuutta. Ulkoavaruutemme olennot toimivat hyvin vääryydellisesti yhteiskuntatoiminnan tasolla, jolloin heidän vääryydelliset kokemuksensa tulee rangaista heille aina toisinaan. Rankaisutilanteet ovat hyvin edesvastuutonta toimintaa rankaisijaporukoiden toimesta, jolloin vääryys vain lisääntyy rankaisijoiden rangaistessa aiemmin vääryyttä tehneitä.

Kaikkien rankaisijoiden toiminta on hyvin vääryydellistä toimintaa, jolloin vääryyttä ei voi saada pysäytetyksi juuri ollenkaan, vaan se lisääntyy. Kukaan olennoistamme ulkoavaruudessamme ei voi tehdä niin paljoa asioita kuin mitä Maa planeetalla on mahdollista. Tämä johtuu ulkoavaruuden järjestelmistä, joissa tavallisella ihmisellä ei ole vaikutusmahdollisuuksia ulkoavaruuden järjestelmissä, vaan vaikutusmahdollisuudet ovat omineet paremmin toimeentulevat olennot.

Share

By admin