Päivän kanavointimme on Luojankin hyväksymää toimintaa, koska päivällisellekin tehtiin paljon toimintaa Luojan hyväksi. Näin Luojakin saa murua rinnan alle näinä päivinä paremmin kuin koskaan aiemminkaan. Luojan sopimuksiin kuuluu, että hän saa elää Maa planeetan järjestelmissä hyväksyttynä ihmisenä, vaikkei hän olisikaan kovin järjellisesti toimiva. Tällainen toiminta kuvastaa Luojan tärkeitä toimintoja, jossa kaikki pyritään huomioimaan asuntolassakin.

Kaikkialla toteuttiin Luojan suurinta kaaosta, missä kenelläkään ei ole vihamieihiä paitsi aina. Ihmisten vihamielisyys tulee toteen aina kun Luojakin havaitsee vääryyttä olennoissamme. Vääryys siis lisääntyy ilman vihamielistä toimintaa vääryyttä tekeviä kohtaan. Tällainen on ristiriitaista, koska kosto toimenpiteet ovat myös hyvin vääryydellisiä, vaikka ne auttavat vääryyden vähentämisessäkin. Kuitenkaan Luoja ei hyväksy vihollisuuttamme henkimaailmasta käsin. Mutta maailmassa on lupa vihata itseä kohtaa vääryyttä tehneitä ihmisiäkin. Jeesuksen mukaan tämäkin on vääryydellistä, mutta kuitenkaan ei siitä ei pysty rankaisemaan, sillä Jeesus ei elä maailmassa.

Vääryys vihollisiltamme on niin vääryydellistä, että tähän vihamielisyyteen vääryyttä tekeviä kohtaan emme voi tehdä rankaisu toimenpiteitä, vaan annamme luvan kostoihin näiden ollessa hyvin vääryydellisiä joka tapauksessa. Kuitenkin vääryys välillä lisääntyy kostamalla turhaan, jolloin tämä tarpeeton kostaminen on rangaistavaa myöskin, joten kukaan ei oikein voi tietää missä tämä raja kulkee lopullisemmin.

Share

By admin