[adsense_inserter id=”750″]
Päiväys: 02.05.2013

1.
Luojan järjestelmässä toimittiin hyvin vääryydellisesti aiempina aikoina, jolloin Luoja oli hirveän vääryydellinen. Kaikki aiemmat ajat ovat hyvin kauheita katsella ulkopuolisen silmin. Vääryydelliset olennot elivät Luojan järjestelmässä, jossa voitiin tehdä vääryyttä muille olennoille aina toisinaan. Hirveän vääryydellisesti toimivat Luojan järjestelmät ovat nykyaikana tukahdutettua tietoa.

Kaikki ulkoavaruuden olennot toimivat Luojan järjestelmässä hyvin pitkälti. Ulkoavaruuden olennoillamme on siis hyvin paljon tekemistä Luojan järjestelmän kanssa. Luojan järjestelmillämme on hyvin kauaskantoinen toimivuus. Luojan järjestelmissämme kaikki vääryydet tulivat toteen kun Luoja oli vääryydellinen. Tällainen vääryys Luojalta oli hyvin vääryydellistä toimintaa sisältävää, mutta kuitenkin edistyksen kannalta tärkeämpää kuin kuviteltiinkaan.

Luojan olennoillamme on hyvin paljon vääryyttä mukanaan. Luojakin on hyvin vääryydellinen, mutta on tarkoittanut sen edistykseksi. Kaikki Luojan vääryydet ovat hyvin kiroutuneita Luojan vääryydestä johtuen. Luojalla on kuitenkin mukanaan hyvä ajatus kaikille, jolloin hän pyrkii olemaan vähemmän vääryydellinen olennoilleen.

Kaikkialla Luojan järjestelmissä on niin kiroutunutta toimintaa, että kaikkialla on Luojan vääryydellisiä olentoja. Kaikkialla Luojan järjestelmissä Luojan olennot tekevät vääryyttä kaiken edistämiseksi. Luoja toimii kuitenkin tässä itsetietoisemmin kuin miten Luojan olennot toimivat. Luojalla on vääryyttä mukanaan hyvin paljolti, koska hän on universumin vaikutusvaltaisin ihminen. Kaikkialla Luojan vääryydet tulivat toteen nykyaikana, kun Luoja on tehnyt vääryyttä itselleenkin.

2.
Luojallamme on hyvä olo aina toisinaan, mikä auttaa muita olentoja tuntemaan hyvää oloa. Luojan toiminta leviää henkimaailman noituudella muihin ihmisiin, jolloin kaikki saavat tuntea Luojan läsnäoloa, missä olennot toimivat paremmin kuin myös tuntevat olonsa paremmaksi.

Luojallamme on hyvin vääryydelliset toiminnot, joilla hän pyrkii tulemaan toimeen kaikenkattavasti. Hän siis ei yleensä pyydä apua henkimaailmalta, vaikka sitä tarvitsisikin. Henkimaailma kuitenkin auttelee häntä aina tarpeen tullen. Henkimaailman olentomme ovat hyvin kieroutuneita Luojasta, jolloin kaikkialla on henkimaailman olentoja miettimässä asioita niitä kehittääkseen.

Henkimaailman olennot ovat hyvin vääryydellisiä olentoja, jotka vääryyttä tehdäkseen toimivat hyvin kieroutuneesti. Kaikkien olentojen vääryydet tullaan aina korjaamaan rangaistuksin, jolloin henkimaailman olennot kokevat näitä rangaistuksia samalla tavoin kuin maailman olennotkin. Henkimaailman olennoillamme on hyvin vääryydellistä toimintaa mukanaan.

Kaikkialla olentojemme tietoisuudessa on vääryydellisiä tapahtumia aiemmilta ajoilta, joita he miettivät lopun ikäänsäkin toisinaan. Kaikkien tietoisuudessa on siis hyvin vääryydellisiä olentojen tekemiä tekoja, joiden miettiminen saattaa aiheuttaa häiriöitä olentojen toimintoihin. Kuitenkin aiempien aikojen tekojen kauhistelu sekä miettinen, on useimmiten hyödyllistä toimintaa, jotta olennot tuntisivat oikeudenmukaisuuden tuntemuksia.

3.
Kaikkien olentojemme vääryydet ovat hyvin kieroutuneita kaikista Luojan noituuksista. Jotta voisimme tehdä tutkimustyötä Luojan olentojen suhteen Luojan järjestelmissä, täytyy heidän olla luvallista toimintaa harjoittavia. Kaikki luvattomat toiminnot ovat Luojan järjestelmissä haitalliseksi luokiteltuja, jolloin niiden tutkiminen on turhaa toimintojen kehittämisen kannalta.

Kaikkien Luojan olentojen toiminnot ovat hyvin vääryydellisiä, koska Luoja on tehnyt niistä vääryydellisempiä kuin monesta muusta asiasta. Kaikkien olentojemme toiminnot ovat Luojan luomia, jolloin kaikille olennoillemme Luoja on järjestänyt hyvin vääryydelliset toiminnot. Kaikilla olennoillamme on toimintaa Luojan tasoisesti vähenevässä määrin.

Olentomme kaikkialla toimivat Luojan järjestelmässä. Olennoillamme on hyvin vääryydelliset sopimukset, koska Luojan olennot toimivat kaikkialla universumeissamme vääryydellisesti. Kaikkialla universumeissamme toimittiin vääryydellisesti, koska kaikkialla Luojan sopimukset antavat mahdollisuuden vääryydentekoon. Vääryydenteolla on hyvin kauaskantoiset vaikutukset, jolloin vääryydenteko aiheuttaa tulevaisuuteen muutoksia hyvin suurissa mittasuhteissa.

Vääryydentekijämme ovat Luojan järjestelmissämme hyvin vääryydellisiä. Vääryydellä on saatu aikaan edistystäkin, mutta lopulta vääryys on oikeaa toimintaa haittaavaa. Vääryydentekijöillämme oli hyvin vääryydellistä toimintaa kaikilla tavoilla, koska Luojan sopimukset käsittävät hyvin paljon asioita, joita tulee toimeenpanna vääryydentekijöillä.

Luojan järjestelmissämme ovat kaikki vääryydentekijät hyvin vähän vihattuja, vaikka ihmiset yleensä oppivat vihaamaan vääryydentekijöitä. Kaikilla vääryydentekijöillämme on hyvin kieroutuneet sopimukset tehdä töitään, jolloin kaikki mitä tapahtuu vääryydentekijöidemme toimesta, on Luojan järjestelmien hyväksymää toimintaa. Kaikilla olennoillamme vääryydenteko on vääryydellisempää kuin on kuviteltukaan.

Share

By admin