[adsense_inserter id=”750″]
Päiväys: 30.04.2013

1.
Kaikkialla Luojan sopimukset ovat typerämpiä maailman ihmisten mielestä kuin voimme kuvitellakaan. Luojan sopimuksilla on kuitenkin kaikkein edistävin vaikutus. Luojan sopimusten avulla voidaan tehdä ihmeitä ja kaikkea muutakin erityistä henkimaailman toimintaa. Luojan sopimukset ovat siten erittäin hyödyllisiä.

Luojan sopimusten avulla voidaan tehdä kirjoitelmia. Kaikkialla Luojan sopimukset toimivat erinomaisesti. Luojan sopimuksien avulla kaikkialla on vähemmän vääryyttä, jolloin kukaan ei ole pyhempi kuin toinen Luojan sopimusten mukaan. Kaikkialla Luojan sopimukset ovat vääryydellisempiä kuin kuvitellaankaan.

Luojan sopimukset voidaan tehdä siten, että Luoja hyväksyy toiminnan olennolta, jolloin Luoja ei hankaloita sopimuksen tehnyttä. Luojan sopimuksiin kuuluu hyväksyä Luojan vääryydellinenkin toiminta, sillä Luoja ei tahdo tehdä vääryyttä, vaikka vääryydestä ei voikaan päästä kokonaan eroon. Kaikki sopimukset ovat Luojalle vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan.

2.
Luojan sopimuksilla on hyvin edistävä vaikutus olentojen toiminnoille, sillä olennot saavat Luojan sopimuksilla mahdollisuuksia toimia sekä maailmassa että henkimaailmassa, ilman että heidän toimintaansa hankaloitettaisiin. Toimintaa hankaloitetaan Luojan järjestelmien toimesta, jos olennon toiminta ei ole järjestelmän hyväksymää kaikenkaikkisesti.

Kaikkien olentojemme toiminnot vastaavat Luojan sopimuksia, sillä kaikelle tarvitaan lupa henkimaailmalta. Kaikki toiminnot ovat siis luvanvaraisesti toimivia, ja Luojan sopimukset ovat luvan antajana. Kaikkien toimintojemme suhteen on näin, että Luojan sopimukset toimivat hyvin kaikenkattavasti myös olentojen tietoisuuden ulkopuolella.

Luojan sopimuksien avulla on tehty paljon vääryyttä, sillä mitään ei tapahdu ellei henkimaailma hyväksy toimintaa. Luojan sopimukset ovat tällaisena luvan antaja tahona kaikkein vääryydellisimmälle toiminnallekin. Luvan antajatahon toiminnot ovat okkulttisesti merkitykselliset, jolloin kaikki tietojemme mukainen vääryys on rangaistavaa. Kukaan ei ole rankaisun ulkopuolella, vaan kaikkien teot tullaan rankaisemaan, myös Luojan.

3.
Luvan antajat ovat henkimaailman järjestelmät kaikille olennoille. Luvilla voidaan tehdä hyvin paljon asioita, joita ei muuten voisi tehdä. Luvillamme on hyvin kauaskantoiset seuraukset, jolloin kukaan ei voi tehdä mitään ilman lupaa. Kaikkien olentojemme luvansaanti riippuu hyvin paljon olennosta itsestään, sillä luvalla on niin paljon merkitystä kehityksen kannalta. Lupiemme toiminnot ovat hyvin kauaskantoisesti ajateltuja, jolloin ne näyttävät hyvin vaarallisilta lyhytaikaisesti ajateltuna. Luvillamme on siis kauheita seurauksia lyhytaikaisesti toisinaan, mutta kauaskantoisesti luvillamme on edistävä vaikutus kuitenkin.

Kaikkien olentojemme toiminnot ovat hyvin kiroutuneita luvista, joita toiset olennot ovat saaneet. Lupiemme toiminnot ovat hyvin karseita katsella. Lupamme ovat siis Luojan lupia toimintoja varten, jolloin Luojan lupaa ei voi kumota mitenkään. Kaikki toiminnot ovat edistäviä lupa-ajattelussa, jolloin kaikilla olennoillamme on vääryydellisiä mahdollisuuksia toimia lupien avulla. Näin on tapahtunut historiassammekin, että lupien avulla saadaan aikaan mullistavia tapahtumia, jotka ovat kuitenkin lopulta edistäneet joitain asioita.

Lupamme toimivat hyvin hallitusti, eli niiden tapahduttava täydellisesti, saadakseen luvan toteen. Olennon täytyy tehdä paljon toimintoja, ennen kuin saa luvan käyttöönsä. Luvan avulla toimiminen tapahtuu siten, että olennot saavat aiheuttaa tapahtumia, jotta olento saisi lopulta luvan toimintaansa. Kaikkeen tarvitaan lopulta henkimaailman lupa, sillä henkimaailma pitää tiukasti ohjaksia hallinnassaan kaikkien toimintojen suhteen.

Share

By admin