[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 20.8.2013

1.
Profeetat ovat olleet aina mukana toiminnassa, sillä maailma tarvitsee henkimaailman tietoa toimiakseen oikeaoppisemmin. Kaikki henkimaailman tieto on hyvin väljää ajatuksille, jolloin henkimaailman tiedolla saadaan ihmeitäkin aikaan, sillä se on lopullista tietoa. Maailman järjestelmiin verrattuna se on lopullisempaa kuin kuvitellaankaan. Kaikkien järjestelmien toiminnot olivat aiempina aikoina profeettojen tekemiä hyvin korkeatasoisesti. Luoja oli profeettana aina toisinaan, mutta aina ei profeetatkaan toimi oikein.

Profeettojen todellinen toiminta tarkoittaa kirjoitelmien tekoa sekä profetoimista tulevista ajoista. Profeetat toimivat hyvin vääryydellisesti, sillä heillä on hyvin vääryydellinen toimivuus. Profeettojen kaikki toiminta on vääryydellisempää kuin kuviteltiinkaan. Kaikki profeetat tekevät hyvää työtään profeettojen toimintojen mukaisesti auttaen maailman ihmisiä tulemaan paremmin toimeen henkimaailman kanssa.

Kaikkien profeettojen toiminta on hyvin vääryydellistä, sillä kukaan ei ole vääryyttä ilman. Profeetat toimivat vääryyden mukaisesti, sillä henkimaailma ohjaa heidän toimintojaan, jolloin kaikki vääryys tulee henkimaailman avulla ihmisten nähtäville. Profeetat siis valottavat henkimaailman toimintaa maailman tukahdutetuille ihmisille. Henkimaailman olennoillamme on paljon tekemistä profeettojen kesken, sillä he haluavat profeettojen ottavan vaikutteita näistä henkimaailman olennoista, jotka eivät pääse maailmaan aina.

2.
Profeetat ovat hyvin vääryydellisiä henkimaailman olennoille, sillä he valitsevat millä tavalla he toimivat tiettyjen asioiden suhteen, joista maailmassa ei ole tietoa. Näin profeetat vaikuttavat itse asioihin tekemällä valintoja julkaistavan asiansa suhteen. Profeettojen vääryydet ovat hyvin kauaskantoisia, jolloin vääryys tulee esiin profeettojen jälkeen melko varmasti. Kaikki olentomme toimivat hyvin erilailla kuin profeetat, sillä profetoiminen on hyvin kehittyneille olennoille vasta mahdollista. Profeettojen täytyy olla erittäin tietoisia ympäröivästä maailmasta henkilökohtaisella tasolla.

Kaikki profeettamme toimivat hyvin vääryydellisesti toisille profeetoillekin. Kaikkien profeettojemme täydelliset kirjailut ovat toisinaan vastakkaisia, ja näin syntyy erilaisia valintamahdollisuuksia, mikä tieto on oikeaa. Monet valitsevat eri tavalla, mitä he pitävät oikeana vaihtoehtona. Kaikkien profeettojemme olennot toimivat siten, että kaikkialla on hyvin vääryydellistä toimintaa profeettojen apureiden toimesta. Kaikki ovat näin hyvin vääryydellisiä.

Profeettamme ovat hyvin vääryydellisiä pikkuihmisillekin, sillä heillä ei ole koskaan kovin tarkkaa tietoa maailman asioiden edistämiseksi. Kaikki profeettamme ovat näin hyvin epäkäytännöllisiä ja usein vastustavat maailman ihmisten toimintaa. Kukaan ei ole hyvin toimiva, sillä kaikkialla toimittiin hyvin haitallisesti myös profeettojemme toimesta.

Share

By admin