Kuluvan aikakauden tarkoitus I

18.4.2019

Kuluvan aikakauden tarkoitus on hyvin vääryydelliset toimenpiteet teknologisesti, jolloin Maa planeetalla on hyvin vääryydellistä teknologisesti. Kaikkien vääryydellisten olentojen kaikki toiminnot toimivat hyvin vääryydellisesti kaikille muillekin.Kaikkien vääryyksien toiminta oli hyvin vääryydellistä aiempina aikoinamme. Mistään ei tullut kirjoitelmia Luojallekaan aiempina aikoina, koska maailma oli täynnä kuolleita henkiä niin sanotusti. Mistään kuolleitten henkien edesottamuksista ajatellen, emme voineet tehdä Luojallekaan parempaa toimintaa. Koska olette hyvin vääryydelliset teknologiat kehittäneet, saatte hyvin paljon aikaiseksi niiden avulla. Myöhempinä aikoina okkultistit tulevat tekemään ihmeitäkin teknologioiden avulla, jolloin ette kykene erottamaan pyhiä henkiä ja okkultisteja, näiden ollessa hyvin samankaltaisia ulkonaisesti.

Tämän aikakauden aikaan teette hyviä asioita enemmän. Energiaa vievemminkin olette hyviä okkultisteillekin. Kaikkien toimintojen kaikki olennot tietävät tästä Luojan tilanteesta, jossa hän on hyvin rajoitetusti maailmassa ulottuvuudessaan.

Kuluvana aikakautena olette hyvin eriskummallisessa todellisuudessa, koska virtuaalitodellisuus tulee olemaan korkeammassa merkityksessä kuin aito todellisuus, tästä on jo merkkejä.

Kuluvan aikakauden tarkoitus II

Kuluvana aikakautena te tulette saamaan hyvin paljon kirkon kirjoitelmiakin. Okkultistitkin arvostivat henkimaailman kirjoituksia hyvi suuressa mittasuhteessa. Näin saatte hyvin merkityksellisiä aikakausia aikaiseksi, kun olette lukeneet kaiken mahdollisen pyhän kertomuksen kirjoitelmat ja toimitte niiden mukaisesti.

Koskaan ette ole tehneet vielä okkultistienkaan toimesta ulkoavaruuden olentojen hyväksymään toimintaa, sillä ulkoavaruuden olennot tekevät erittäin suuria mullistuksia. Okkultistitkin tapaa teidät, mikäli olette ulkoavaruuden olentojen mukaisia tänä päivänänne, sillä ulkoavaruuden olentoja pidetään hyvin vääryydellisinä Maa planeetan järjestelmässä. Näin ette kykene mihinkään toimintaan, ellette ole hyvin itsenäisesti ajattelevia.

Ulkoavaruuden olentojen kaikki toiminnot tekevät meistäkin kaikki lihoiksi, mikäli vastustatte niitä hyvin vääryydellisillä perusteilla, sillä ulkoavaruuden olennot tekevät hyvin suuri mittaisia puhdistuksia myöhempinä aikoina Maa planeetallannekin.

Kuluvan aikakauden tarkoitus III

Kuluvana aikakautena olette hyvin suuressa mittasuhteessa kärsimässä luonnon tuhoutumisesta ihmisen toiminnasta johtuen, josta seuraa rangaistuksia koko planeetalle. Koska olette kirjoittaneet kaiken ylös nykytieteellänne, ette tunne henkimaailmaa kuin hieman. Kaikkialle tulee sotia ja karseita toimenpiteitä, mikäli ette vähennä vääryydentekoanne. Nykymaailman syy on olla hyvin vääryydellinen itseään kohtaan, eli myös planeetan tuhoutuminen on vääryydellistä ihmisille itselleen, koska se on kuin asuinpaikkanne, jossa vietätte aikaa enemmän kuin henkimaailmassannekaan. Kaikkialle tuli hyvin suuria mittasuhteiltaan olevia mullistuksia tämän aikakauden jälkeen, joten tiedätte että missään ei ole ollut yhtä pilalle mennyttä kuin omassa ymäpäristössänne on asian tola.

Mitään kerjäläisyyttäkään ette joudu katselemaan, mutta olette hyvin vääryydellisiä itsellennekin ainakin välillisesti ympäristönne kautta. Missään ei ole tietoutta aiempien aikojen järjestelmistä, joissa tehtiin vääryydellistä toimintaa enemmän kuin nykyaikana missään planeetallanne. Mutta henkimaailma tietää teidän vääryydellisyytenne olevan hyvin pahentavaa nykyaikana.

Nykyaikana tulette tuntemaan ulkoavaruuden olennot, jotka tietävät teidän harmin teostanne omalle asuinympäristöllenne, joten kaikki ulkoavaruuden olennot tekevät hieman korjaustoimenpiteitä teidän järjestelmillenne. Koskaan ette tiedä, mikä suuri merkitys kaikella on, mutta voitte luulla että nykyaikana ei ole tehty sen kummempaa kuin aiempina aikoinakaan, toisaalta tämä on tottakin, mutta ette tiedä vielä tarpeeksi nykyajan järjestelmillä, jolloin tulevaisuus on vielä pidemmällä, kunnes olette oppineet järjestelmillänne lopullisen toiminnan tason, ennen kuin kaikki loppuu Jeesuksen tullessa maan päälle tekemään lopun kaikesta tällaisena apokalyptisenä tuhontuojana, vaikkei hän itse sitä teekään, vaan päinvastoin muut ihmiset sen tekevät. Hän on vain merkitykseltään sellainen, että hänen saapuessa alkaa kaikki muuttumaan Taivaan kaltaiseksi, josta emme ole hyvillämme henkimaailmassa, ja näin uuden aikakauden alku on edessänne, jota ennen kaikki tullaan tuhoamaan.

Share

By admin