[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 9.3.2014

1.
Luomistyö on hyvin vaikeaa Maa planeetalla, koska siihen tarvitsee Luojan luvan. Luojan lupaa ei saa maailman järjestelmien takia kovin helposti. Maailman järjestelmä toimii tässä vääryydellisesti. Järjestelmän asioihin ei voi puuttua juuri mitenkään, koska ne ovat täysin muuttamattomissa.

Kaikki luomistyö on vääryydellistä toimintaa, sillä siinä on aina vääryys mukana. Tämä vääryys tulee hyvin vääryydellisesti esille siten, että kaikkien olentojen toiminnot tulevat olemaan jollekin toiselle sen vastainen. Tällöin esimerkiksi petoeläinten luonti on hyvin vääryydellistä kasvissyöjille. Kaikkien tällaisten ongelmien kanssa on taisteltava luontia tehdessä, sillä mikään ei ole ilman vastapuolta luodessa.

Tällainen luonti eläinten ja muiden pysyvämpien ilmiöiden osalta on hieman harvinaista jatkuvana toimintana, koska eläimet pystyvät pitämään lajinsa itse yllä, jolloin luontia ei tarvitse käyttää jatkuvasti eläinten osalta. Tämä pätee kaikkeen, myös teknologioihin, joita voidaan myös luoda. Tällaiset teknologian luomiset ovat toisinaan tarpeellisia, jotta ihmisillä olisi kyky tehdä asioita paremmin kuin ilman luotuja teknologioita. Tällaiset teknologioiden luomiset ovat kaikkein vääryydellisimmät luonnin osalta.

Share

By admin