[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä 30.11.2014

1.
Henkimaailmassa toimittiin tänäkin päivänä kaikkein hyväksi. Henkimaailma toimii aina hyvin ihmisille, joilla ei ole vääryyttä ominaisuuksissaan. Kaikkien vääryydellisten olentojen toiminta ei ole henkimaailman avustamaa toimintaa kuin muuten vaan. Vääryydelliset saavat apua, jotta he voisivat vahingoittaa vääryydellisesti aiempina aikoina toimineita. Tällöin kaikki ihmiset saavat joskus rangaistuksia, sillä yksikään ihminen ei ole koskaan ollut täydellisesti toimiva ihmisenä.

Kaikkien vääryydellisten olentojen toiminta on hyvin haitallista toimintaa muiden mielestä. Kuitenkaan vääryydelliset olentomme eivät ole niin hyvin toiminnassa mukana kuin kuviteltiin. Kaikkien olentojemme tulisi tehdä Luojan sopimus, jotta kaikkialla olisi hyvin vähän vääryyttä. Kaikkien olentojen toiminta jatkuu vielä myöhempinä aikoinakin, koska silloin ollaan erilaisessa järjestelmässä kuin tänä päivänä. Järjestelmät muuttuvat aina tarpeen mukaan, jolloin kukaan ei voi tuhoutua vääryydellisestä järjestelmästä johtuen. Olentojen elämän jatkumisessa on hyvin paljon salattua tietoa, mutta kuitenkin olentojen elämä jatkuu, vaikkei jatkuisikaan.

Henkimaailman toiminta on hyvin moniselitteisesti tapahtuvaa kaikenkattavaa vääryydellistä toimintaa, sillä mikään ei ole vääryydettä henkimaailmassamme. Olennoilla on hyvin paljon vääryyden kokemuksia historiassaan, joita henkimaailma on aiheuttanut ihmisille. Tällaiset kokemukset ovat vääryydellisimpiä kaikista ihmisten kokemasta, sillä henkimaailma tekee kaikesta hyvin hankalasti kestettävää. Nämä liittyvät nöyryytyksen tunteeseen, jota olennot eivät kestä vääryydellisenä juuri ollenkaan.

Olennoillamme on henkimaailman mukaan kaiken kattavaa toimintaa, jolla kukaan ei voi tehdä mitään muuta kuin henkimaailman tahtomia suunniteltuja asioita.

Share

By admin