Venus planeetta

4.8.2018

Venukselle oli hyvin vaikeata Maa planeetan aikaan, kun Venus planeetta oli olemassa henkimaailmassa. Venuksen toiminta teki kaikesta hyvin vääryydellistä. Venus on hyvin neptuloidimainen, eli se korjaa vääryyttään helpottamalla asioita. Kaikki Venuksen olennot toimivat hyvin vääryydellisesti Venuksen mukaisesti.

Venus planeetta on kaiken kattavasti vääryydellisempi kuin monet muut planeetat. Sillä sen ilmasto on niin utopistinen, johtuen kasvihuoneilmiöstä, jollainen on hyvin merkityksellinen. Näin Venus planeetta on kaikille nähtävillä sinisenä täydellisyytenä, se on siis kuin sumuisin planeettamme kooltaan lähellä aurinkomme kolmatta planeettaa. Sen merkitys on suuri, sillä sekin näkyy Maa planeetallemme hyvinkin. Sen kaikki merkitykset ovat hyvin suuret.

Venus planeetta toteuttaa satanistienkin vastustamista, sen ollessa sinertelijöiden päätoimintaa, sinertelijät ovat kuin Venus planeetta, eli sisältä kova ja pinnalta kaaottisen paineistettu ja auringon avulla kuuma kuin pätsi. Tällainen on sinertelijöille kaiken kattava kuuma planeetta, joka pitää yllä sinertelijöiden kaikkea tunnemaailmaa Maa planeetallakin.

Venuksesta puhutaan aamun tähtenä, mikä kuvastaa Maa planeetan pakanallista ajattelua, että Venus onkin nyt tähti, kun se näyttää niin samalta. Nämä jutut ovat druidienkin keksimiä, eivätkä sisällä oikeaoppista tietoa henkimaailman tason Venuksesta. Oikeasti sinertelijät tarvitsevat oman planeetankin henkimaailmaan henkenä, joka pullistelee fiiliksiä heidän toimintaansa.

Sinerteljät ovat tietty henkimaailman olento tyyppi, joita Venuskin on keinotekoisesti. Venus siis on eräs planeetta jossakin henkimaailmassa ihmisenämme. Sen kaikki toiminnot ovat hyvinkin vääryydelliset, ja se toimii tällä hetkellä Helvetissä, ollessaan niin katastrofaalinen henkiolentona.

Share

By admin