Nykyajan maailmantilanne

4.3.2022

Paholainen on ottanut siipiensä alle suuria maailman johtajia, jolloin Paholaisen toiminta vastaa maailmassa hyväksyttyä toimintaa. Maailmassa hyväksytty toiminta sisältää kaikki luonnonlakien mahdollistamat vääryydetkin. Näin kukaan ei ole maailmassa turvassa lopullisesti, vaan maailmassa rankaistaan aiempien aikojen vääryyksistä aina jollakin tavoin. Tähän kuuluu myös sotatoiminta, jolla on pitkät perinteet.

Maailman tavalliset asukkaat toteen panevat hirviöiden ajatuksia omina ajatuksinaan, sillä ihminen on laumaeläin, joka lukee toistensa ajatuksia ja ryhmän johtajalla on arvioitu olevan laajin käsitys ympäröivästä maailman tilanteesta.

Nykyajan maailmantilanteeseen kuuluu okkultistien kaiken kattava vääryyskin, joka toteutetaan armeijoilla, jotka ovat muka yhden johtajan hallinnassa, mutta okkultistit voivat olla tässä tukena, jota ilman tällaisia konfliktitilanteita tuskin syntyisi. Konfliktitilanteet ovat kaikille vääryydellisemmille ihmisille kaiken kattavammin myös korkealla maailman järjestelmissä arvostuksen tasolla.

Konfliktitilanteet ovat hyvin suuria mittasuhteiltaan myös myöhempinä aikoina, joka on sopivampaa kuin vääryyksien jatkuva rankaisematta jääminen. Tämä ei tarkoita suoria rangaistuksia, vaan konfliktit rankaisevat jokaista maailmassamme, jotka kärsivät tästä toiminnasta. Kukaan ei ole täydellinen, mikä aiheuttaa kaikille vääryydellistä toimintaa.

Share

By admin