[adsense_inserter id=”750″]
Päiväys: 17.04.2013

1.
Okkultistinen kirjoitusjärjestelmämme on niin vääryydellinen kuin voimme kuvitellakaan. Tämä johtuu siitä, että kaikki henkimaailman tieto on okkultismi tietoutta, joka on vääryydellistä tietoa joka tapauksessa. Okkultistinen tietojärjestelmämme toimii hyvin erikoisella tavalla. Kaikkien tietojen on oltava hyvässä tarkoituksessa tehtyä.

Okkultistinen tietojärjestelmämme on hyvin kiroutunutta toimintaa, koska kaikkialla on hyvin vääryydellistä tietoa. Kaikki tieto ei siis ole täydellistä tietoa, vaan tiedossa on aina mukana vääryyttä, sillä tieto ei voi olla täydellistä, koska täydellisyyttä ei ole olemassakaan todellisuudessa.

Kaikkien tietojen osalta olemme vääryydellisiä ihmisille henkimaailmassa ollessamme, jolloin okkultismi tieto on henkimaailman olentojen muokkaamaa tietoa. Henkimaailmassamme on hyvin paljon toimintaa tiedonkäsittelyn osalta, jolloin henkimaailma voi kerätä kauhean määrän tietoa mistä tahansa asiasta hyvin nopeastikin.

Henkimaailman olentomme toimivat kaikin tavoin okkultismi tietoa käyttäen. Okkultismitiedolla toimittiin vääryydellisesti aiempina aikoinakin, jolloin kaikilla on mahdollisuus saada okkultismitietoa kanavoiden. Kanavointi tapahtuu henkimaailman noituudella lähes jokaisella, mutta tämä ei aina ole tiedostettua vaan kanavointi voi toimia tietoisuuden ulkopuolellakin.

2.
Okkultistinen kirjoitusjärjestelmämme toimii nykyaikana kanavoinnein. Kaikkien kirjoitusjärjestelmiemme ongelmat ovat hyvin vääryydellisiä. Ongelmat ovat kanavointien sisältämä tieto. Tiedot ovat siis joskus haitallisia, mutta toisinaan myös edistäviä olennoille henkilökohtaisesti.

Kaikki olentomme toimivat hyvin vääryydellisesti kanavointeja estäen, sillä kanavoinnit voi tukahduttaa toiminnoiltaan noituutta käyttämällä. Tämä tapahtuu kanavointeja häiritsevällä noituudella. Kaikki olentomme eivät osaa kanavoida tästä syystä johtuen, että heidän kanavointikykynsä on tukahdutettu jo aivan heidän nuoruudessaan.

Kanavointikyky tulee tukahdutetuksi epäselvillä ajatuksilla, jolloin kaikkialla kanavointien avulla voidaan tukahduttaa toisten olentojen kanavointi. Myös epäselvät fyysisen maailman asiat tukahduttavat kanavointiamme. Näin epätietoisuus joistain asioista voi tehdä olennoista kanavointia käyttämättömiä.

Kaikkien olentojemme kanavoinnit ovat hyvin vääryydellistä toimintaa, sillä kanavoidessa ajatukset ovat hyvin vääryydellisiä olennoillemme, sillä kaikilla ei ole kuulokykyä, joten ihmiset tulevat näin vaikutetuiksi heidän tiedostamattaan. Kanavointimme on hyvin vääryydellistä useimmiten, sillä vääryyttä ei saa pois kanavoinneista juuri millään keinoin.

3.
Kaikki kanavointimme on hyvin vääryydellistä toimintaa. Olentojen tulee tehdä Luojan sopimukset, jotta he ymmärtäisivät vääryyden kanavoinneissa. Kaikkialla olentojemme okkultismi merkitys tulee esiin kanavoiden, eli kanavoiden voidaan saada tietoa olentojen salaisista tiedoista, joista ei olennolla itselläkään ole välttämättä tietoa. Tällainen toiminta on silti mahdollista. Olentojemme kanavoinnit ovat ulkoavaruuden tiedostamia, jolloin kaikki olennot voivat kuunnella kanavointejamme ulkoavaruudessakin, sillä kanavoinnit ovat kuin lähetyksiä henkimaailman tasolla.

Kaikkien kirjoitusten merkitys on tehdä olennot tiedostavammiksi henkimaailman asioista. Tällainen tieto on siis hyvin edistävää olennoille henkimaailman tasolla. Kirjoitusten avulla voidaan kerätä tietoa henkimaailman toiminnasta, jolloin tietoa voi tutkia paremmin kuin ainoastaan kanavoiden. Kirjoitettu tieto on hyväksyttävämpää kuin kanavointeihin perustuva muistinvarainen tieto.

Share

By admin