[adsense_inserter id=”750″]
Päiväys: 10.05.2013

1.
Hyvä okkulttiset noituutemme ovat kaikenkattavasti vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan. Okkulttisilla noituuksillamme on hyvin paljon tekemistä Luojan toimintojen kanssa. Luoja toimii hyvin okkulttisesti aina maailmassa ollessaan. Kaikkialla on Luojan noitumaa toimintaa, eikä missään Luojan alueilla huomata Luojan toimintaa, sillä se on niin piilossa kaikkien katseelta, ettei sitä voi huomatakaan kuin muuten vaan.

Luojallamme on hyvä okkulttinen noituus aina kun hän elää maailmassa, mutta hänellä on myös paha okkulttinen noituus, eivätkä muut ole aina samalla noituuden tasolla kuin millä Luoja on. Hyvillä okkulttisilla noituuksillamme voidaan luoda asioita hyvin paljon. Hyvä okkulttinen noituus on siten erittäin hyödyllistä toimintaa. Kaikki okkulttiset noituutemme henkimaailmassa ovat hyvin vääryydellisiä kuitenkin.

Kaikkien okkulttisten noituuksiemme toiminta on sellaista, että henkimaailmaa avuksi käyttäen voidaan saada asioita ihmeellisesti maailmassa aikaan. Tällainen toiminta on hyvin tukahdutettua tietona nykypäivänä. Kaikki olentomme ovat hyvin vääryydellisiä tukahduttaessaan tietoa okkulttisista noituuksista.

2.
Kaikkien okkulttisten noituuksiemme toiminnot tulivat toteen kaiken vääryyden osalta nykypäivänä, kun kaikki tuhoutuneet olennot poistettiin elävien joukosta lopputuomiolla. Näin kukaan ei tiennyt mitä tapahtui elämille, jotka olivat tuhoutuneet, vaan henkimaailma ainoastaan poisti nämä olennot maailmasta ja henkimaailmasta.

Henkimaailmassamme on hyvin vääryydellistä porukkaa okkulttisesti ajatellen. Hyvin vääryydellinen porukka vaikuttaa Maa planeetan asioihin okkulttisesti siten, että kaikki on salatusti toimivaa. Jumaluudet ja kaikki muutkin henkimaailman Maa planeetan asioihin vaikuttavat olennot toimivat okkulttisesti, siten että Maa planeetalle tulee muutoksia heidän ajamanaan henkimaailman noituudella. Tällaista ei voi havaita henkimaailmasta käsinkään. Kuitenkin kaikki tällaiset vaikutukset ovat hyvin korkeatasoisia noituuksia, joilla voidaan tehdä työtä henkimaailmaa apuna käyttäen.

3.
Henkimaailman olentomme toimivat hyvin vääryydellisesti, jolloin Maa planeetalla tulee ongelmia toisinaan näistä henkimaailman olennoista johtuen. Tällaiset ongelmat ovat kaikille huomaamatta tapahtuvia, mutta ongelmat voivat olla suuria. Tiedostaminen tapahtuu vain siten, että ihminen huomaa joutuneensa ongelmiin, josta hän ei tiedä aina syyttääkö itseään vai jotain muuta. Kuitenkin nämä voivat olla henkimaailman noitumia ongelmia alun alkaen, jolloin olennot henkimaailmassa ovat saaneet vääryydellisen suunnitelmansa toteutettua.

Kaikkialla olentomme ovat hyvin vääryydellisiä, ja olennot ovat hyvin vaarallisia toisilleen yleensä. Kaikki johtuu siitä, että ihmisillä on hieman vähemmän ymmärrystä henkimaailman asioista, kuin mitä henkimaailman olennoilla on. Näin olennot henkimaailmassa pääsevät huijaamaan ihmisiä maailmassa helpommin kuin voimme kuvitellakaan. Näin on tapahtunut historian saatossa useaan otteeseen.

Share

By admin