[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 30.11.2013

1.
Olennoillamme oli hyvin osaavat toiminnot nykyaikana, sillä kaikilla olennoillamme on erittäin mukava järjestelmä, jossa he voivat kehittää osaavuuttaan. Kaikkien osaamisten järjestelmä on erittäin mukaansatempaava, sillä osaaminen on erittäin kehittävää ja mielekästä toimintaa. Osaamisella tehtiin paljon vääryyttä kaikkialla Luojan järjestelmissäkin. Näin osaavuutemme on erittäin vähän vääryydellistä.

Osaavat olennot toimivat kaikkialla vääryytemme mukaisesti. Olennoillamme on hyvin pitkät perinteet osaamisessaan. Tällöin olennoillamme on hyvin vähän osaamisen puutteita. Kaikkien olentojemme osaamiset tulevat esille henkiolennon toimintoina, jotka ovat hyvin eriskummallisia. Luojakin osaa vaikka mitä yllättävästi.

Osaamistasomme on hyvin korkea yhteiskunnissamme, jotka toimivat hyvin järjestelmän tasolla. Näin tulevat esille henkiolennon toiminnot, jotka vaativat vähemmän kuin voimme kuvitellakaan ympäristöltä. Eli henkiolento voi toimia erittäin askeettisissakin tilanteissa kaiken järjen mukaisesti, eikä henkiolento tarvitse tuekseen suuria materiaalisia resursseja.

2.
Kaikkien olentojemme henkiolennot toimivat siis resursseitta parhaiten, sillä henkiolento menee tukahdutetuksi kaikesta turhasta tai ylimääräisesti, joka sen pitäisi huomioida. Missään ei ole henkiolennon toimintaa siten kuin meidän järjestelmässämme Maa planeetalla kokonaisuutena. Tällöin olemme Maa planeetan asukkaina kaikkein osaavimpia henkiolentojen toimintojen käyttäjinä.

Henkiolennoillamme toimittiin vääryydellisesti, kun henkiolennolta vaaditaan vääryydellistä toimintaa jotain toista kohtaan. Näin syntyy vääryyttä henkimaailman aiheuttamana, sillä henkimaailma rankaisee kaiken vääryyden jollain tapaa. Näin olennot tulevat tietämättäänkin rangaistuksi henkimaailmaan avulla. Tämä vaatii osaamisen suhteen hieman erikoisjärjestelyitä, sillä aina ei saisi rangaista olentoja, heidän itsensä mielestä, niin kuin heitä rangaistaan. Olentojen itsensä mielestä rangaistus on liian vääryydellinen melko usein, joten vääryys liittyy myös aina osaamiseen.

Share

By admin