[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 30.11.2013

1.
Olentojen mukavuudet toimivat erittäin huonosti olentojen edistämisen suhteen, sillä mukavuudet toimivat hyvin vääryydellisesti. Kaikkien vääryydellisten olentojen mukavuudet ovat erittäin kiroavia vihollisten mielestä, sillä kiroutuneiden mukavuudet toimivat kuin vääryydellisesti. Kuitenkin usein kiroutuneilla on mukavuuksia enemmän kuin tavallisesti kiroutuneilla, tämä johtuu heidän tarpeistaan olla kiroutuneita jatkuvana toimintona. Näin kiroutuneet tekevät mukavuuksista itselleen pakollisia.

Olentojen mukavuudet ovat usein siis vääryydellisiä. Kaikkien olentojemme toiminta vastaa hyvin vähän Luojan toimintaa, sillä Luoja elää mukavuuksissa mieluummin kuin ihmiset yleensä. Kaikilla ei ole mukavuudesta tietoakaan, sillä Luoja rakastaa kaikkia mukavuuksien avulla, kun taas yleensä ihmiset alkavat ylimielistyä mukavuuksissa, eivätkä he vastaa näin Luojaa toiminnoiltaan. Kaikki on kuitenkin mukavuuksien osalta hyödyllistä toimintaa, eikä kenenkään tulisi elää ilman mukavuuksia.

2.
Vääryydellisten mukavuuksien avulla löytyy hyvin paljon asioita, jotka vaikuttavat nykyaikanakin. Tällaisia ovat kaikki mahdolliset mukavuudet, joita on hyvin paljon. Mukavuudet muuttuvat vääryydellisiksi, kun Luoja on vähentänyt mukavuuksia. Tällöin mukavuudet ovat kieroutuneita ihmisten mieliin, jolloin mukavuuksien lähdettyä on olennolla erittäin suuria vaikeuksia selvitä tasapainoisesti elämästään.

Kaikki olentomme toimivat hyvin vääryydellisesti, joten mukavuuksien suhteen on meillä paljon parannettavaa. Kaikki mukavuudet toimivat täten kaikenkattavasti vääryydellisesti ihmisille yleensä, jolloin ihmisten on elettävä vähemmin mukavuuksin hyvin usein, sillä muuten olennot kiroaisivat mukavuuksien avulla enemmän kuin ilman mukavuuksia. Kuten havaitsette, on mukavuuksilla hyvin huonoja vaikutuksia, mikäli siis ihmisen kehitystaso ei ole tehnyt mukavuuksista hyödyllisiä henkiolennolle, joka on lopulta merkittävin olento mitä voi löytyä.

Share

By admin