[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 17.12.2013

1.
Eläimet ovat kaikkialla hauskuuttamassa ihmisiä vähemmän kuin voit kuvitellakaan. Eläimillä ei siis ole tällaista toimivuutta alun perinkään, vaikka ne ovatkin hauskoja. Kaikkien eläinten toiminnot ovat Luojan järjestelmissä sellaiset, että kukaan ei voi olla eläimille vääryydellinen seurauksitta.

Kaikkien eläinten tulee olla hyvin vääryydellisiä ihmisille aina kun ne ovat kokeneet vääryyttä ihmisiltä. Eläimet ikään kuin antavat mahdollisuuden ihmeelliseen vääryyden tekemiseen, jolloin vääryyttä tehneet pitävät vääryyttään hyvänä asiana. Näin vääryydet tulevat eläinten osaksi vain väliaikaisesti. Ihmiset ovat hyvin vääryydellisiä eläimille helpommin kuin kuvitellaankaan. Tällöin eläimet toimivat kuin uhreina ihmisille, jolloin eläinten asema on heikompi kuin voimme kuvitellakaan.

2.
Ihmisten toiminnot ovat erittäin karseita katsella, sillä kukaan ei saa olla vääryydellinen edes eläimille. Silti ihmiset ovat hyvin vääryydellisiä eläimille. Kukaan vääryydellinen olentomme ei ole hyvin vääryydellinen kuin muuten vaan. Kaikkien olentojemme vääryydet tullaan rankaisemaan, myös eläimiä kohtaan tehdyt vääryydet. Näitä vääryyksiä on niin paljon tehty nykyaikana, että eläinten vuoksi voidaan aiheuttaa kohta mitä tahansa Maa planeetan ihmisille.

Maa planeetan asukkaat eivät ole kovin viisaita eläinten asioiden suhteen, vaan he leikkivät eläinten elämillä kuin heillä ei olisi mitään arvoa. Kaikkien olentojemme toimenpiteet ovat hyvin vääryydelliset, koska kaikkialla pyritään saamaan ihmiset vääryydellisemmiksi. Ihmisiä siis huijataan tekemään lisää vääryyttä hyvin monella taholla. Näin on ollut aina, että ihmisiä pyritään kierouttamaan, jotta he saisivat ongelmia myöhemmin, ja näin vääryydellisemmät olennot saavat luvan rangaista vähemmän vääryydellisiä.

Share

By admin